/// Skara i framtiden

18 februari / 2013

Skara i framtiden

För mig är Skara den charmiga gamla staden där enkelhet och närhet råder. Här finns det mesta i utbud man kan behöva både vad det gäller fritidsaktiviteter och kulturutbud, och det är också nära och smidigt att nyttja.

Nu tänker säkert någon där ute: "-Men vi har ju inte...". Sätt då dessa tankar i perspektiv till Skaras storlek. Skara är en småstad, och med det i åtanke finns det otroligt mycket att se, uppleva, göra och konsumera. Ett av syftet med loveskara.se är just att lyfta fram allt detta.

Undrar du fortfarande vad jag menar, säg till vad du söker så ska jag försöka hjälpa dig. Jag ser mig som en ambassadör för staden jag lever i och enligt mig är alla vi 18 220 invånare (uppgift från www.skara.se) i Skara kommun representanter som tillsammans kan marknadsföra vår fina stad. Sträck på dig, var stolt över din stad och låt andra höra det!

Tyck till

Vissa saker kan självklart förbättras, men så är det ju alltid. Dessutom är det farligt att luta sig tillbaka och vara helt nöjd. Utveckling behövs alltid. Har du åsikter om Skaras framtid? Fram till den 28 februari 2013 har du möjlighet att ta del av och tycka till om en fördjupad översiktsplan över Skara tätort. Planen visas på Nya bibiloteket samt på kommunens hemsida. Du hittar den också här.

Synpunkter på planförslaget ska senast den 28 februari lämnas skriftligen till:
Samhällsbyggnadskontoret
Skara kommun
532 88 Skara

eller till
sbk@skara.se

Det är intressant läsning om du är intresserad av Skaras framtid. Passa på att tycka till!

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2013-02-18, kl 16:05

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution