/// SKARA - SOMMARSTADEN!

12 augusti / 2013

SKARA - SOMMARSTADEN!

Vilka fina sommarkvällar vi har haft! Musikstaden Skara bjöd dessutom på Skarakvällarna för att ytterligare göra kvällarna extra trivsamma i vår vackra sommarstad. Skarakvällarna är allsångskvällar med musik och underhållning mitt i Skara med fri entré tack vare 60 generösa givare såsom företag och kommun.

Vädret, men självklart även många andra faktorer har bidragit till de tre Skarakvällarnas succé. Så mycket folk, så mycket glädje och så mycket sommarstämning. Nu har vi tillsammans lagt grunden till något oerhört bra med många möjligheter att bygga vidare på.

En av butikerna som satsat med specialerbjudande och varit med som sponsor slog t.o.m. försäljningsrekord under den sista kvällen. Sådant gör mig genuint glad.

När vi som jobbat med Skarakvällarna plockat ihop, städat undan och var på väg genom staden hördes sorl och skratt från restauranger och uteserveringar. Vilken sommarkänsla!

Nu ska vi som jobbat med Skarakvällarna utvärdera och summera årets arbete och sedan lägga upp planerna för 2014!

TACK ÄN EN GÅNG ALLA SOM SPONSRADE, STÖTTADE & ENGAGERADE SIG!

STORT TACK TILL ALL PUBLIK SOM FICK SKARA ATT SJUDA AV LIV!

Ps. Var du på den sista av Skarakvällarna, alltså den 1 augusti och köpte ett allsångshäfte med lottsedel på baksidan? Står det nr 002249 på lotten så har du vunnit ett fint pris. Kontakta oss på 0511-168 00 eller maila till helena@musiccenter.se

Skarakvällarnas facebooksida

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2013-08-12, kl 14:39

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution