/// Kul höst i Skara

1 oktober / 2014

Kul höst i Skara

Smaka maten från TV på riktigt

Ni som såg på Matslaget med Skaras egna lag härom veckan vet att Bert, Dille, Frank och Ida gick vidare till semifinal. GRATTIS! Är du nyfiken på hur deras mat smakar på riktigt så behöver du inte vänta länge. Fredag den 10 oktober så bjuder Restaurang Enjoy in Skaras egna "kändiskockar" till sitt kök. Bert, Dille, Frank och Ida tar över i köket och lagar sin meny från programmet helt enkelt. Kul idé tycker jag! Begränsat antal platser. Ring och boka direkt på Enjoy!

Mer kul saker i stan

Det finns mycket att hitta på i Skara. Det är svårt att välja men om jag ska lyfta fram några så väljer jag följande:

4 oktober Oktoberfesten 25 år. Tänk att tiden gått så fort. Hur många t-shirtar från gamla oktoberfester har du i din garderob?

11 oktober Skara Kulturnatt slås nu ihop med Kulturveckan och inleder densamma.

11-19 oktober Kulturveckan. En vecka full med kulturaktiviteter för alla målgrupper.

18 oktober Skara VinmässaRosers. Det är Munskänkarna som arrangerar provsmakning av båda mat och viner på Stadshotellet/Rosers Salonger.

25 oktober Afternoon TeaJula Hotell & Konferens. Mysigare helgaktivitet får man leta efter.

13-19 november Skara Filmfestival. I mitten av oktober släpps programmet för filmfestivalen. Förra året hann jag bara med en film men jag hoppas verkligen att det blir fler i år.

22 november SM i Taekwan-do i Skara. Ta chansen att se ett Svenskt Mästerskap i Idrottshallen.

Ta för vana kika på evenemangskalendern här på LoveSkara så att du inte missar något som händer. Är du själv arrangör och vill ha med något i kalendern? Ta kontakt med Skara Turistbyrå så hjälper de dig med att sprida ut evenemanget!

Skribent: Helena Nyman
Inlägget skrevs 2014-10-01, kl 12:43

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution