/// Viktigt att vi tar till vara på...

11 mars / 2013

Viktigt att vi tar till vara på chanserna

Varje år så gästas vår lilla stad av olika artister, shower och liknande arrangemang. Oavsett vilken typ av genre eller typ det är så tycker jag det är fantastiskt roligt att vi i Skara får möjlighet att roa oss och bli underhållna, på hemmaplan. Det är vi väl värda!

Vi har dock ett ansvar

För att vi skall få dessa artister och shower att fortsätta komma hit så måste vi dock ta vårt personliga ansvar. Vi måste köpa biljetter, besöka dansen och så vidare. Gör vi inte det i tillräcklig omfattning så drar nöjesevenemangen vidare och slutar att stanna till här hos oss.

Detta gäller såväl privatpersoner som företag. Biljetter är uppskattade presenter till personalen, företagets kick-off och liknande. Sponsring är en annan viktig del som våra lokala företag kan ställa upp med. Tillsammans med arrangören går det oftast utmärkt att göra något som gynnar såväl företag som arrangör. Att ställa frågan lär i alla fall inte kosta företaget något!

Ansvaret vilar således på oss alla ...

Fribiljetter

Nu på lördag kommer exempelvis Stefan Sauk till Stadshotellet. I samarbete med arrangören ger LoveSkara dig chansen att vinna 2 biljetter (värde 700:-). Det enda du behöver göra är att anmäla dig som prenumerant till vårt nyhetsbrev. Du hittar det under menyvalet "Kontakt"!

"Gratis är gott" brukar det ju heta, denna gång blir det dock "Gratis är kul"

Hoppas vi ses i folkvimlet vid något av Skaras kommande evenemang!

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-03-11, kl 12:48

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution