/// Kråks Värdshus imponerar

29 oktober / 2013

Kråks Värdshus imponerar

Jag måste bara lyfta fram det hårda och föredömliga arbete som görs av Heiko Roser och Johan Svensson på Kråks Värdshus. Deras hårda arbete tillför så mycket mer än god mat i stämningsfull och historisk miljö.

Modiga och vågar satsa

Gång på gång arrangerar de trevliga musikupplevelser, senast med artister som Sanna Nielsen, Dan Hylander och Nick Borgen. Deras koncept ger Skaras mat och musikliv en viktig krydda. Vi måste alla ta till oss utav deras mod och ansluta oss till skaran av redan nöjda besökare.

Lämna soffan

Hur modiga Heiko och Johan än är så behöver de vårt stöd. Vi måste köpa biljetter, berätta för vänner och bekanta om deras fina och uppskattade arrangemang. Många gör redan detta, men vi (mig själv inkluderad) som inte lämnat soffan ännu behöver göra det, annars riskerar vi att förlora Kråks Värdshus fortsatta satsningar.

Gissningsvis vill vi alla äta god mat och bli underhållna, så vad väntar vi på egentligen?

Denna gång finns chans att vinna fribiljett

LoveSkara och Kråks Värdshus har tidigare samarbetat och haft tävlingar med fribiljetter i potten. Inför Nick Borgens Skarabesök, den 23 november, kör vi tävling igen.

Det finns 4 biljetter i potten och allt du behöver göra för att ha chans att vinna mat och fribiljett (värde 325:-) är att "Gilla" detta blogginlägg och skriva en kommentar om att du klickat på "Gilla".

Tävlingen pågår fram till den 18 november.

* * *

Grattis! Här är vinnarna!

• Maria Hansson Nielsen
• Eva Borglund
• Ingela Karlsson
• Barbro Hessle


/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-10-29, kl 11:28

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution