/// Hur ser kommunen på läget? - Del 1

23 februari / 2013

Hur ser kommunen på läget? - Del 1

Överallt talas det numera om tråkigheter i Skara, det gnälls på än det ena, än det andra. Oavsett i vilket sammanhang jag möter folk så kommer snabbt samtalet in på att butiker lägger ner, SLU krymper sin lokala verksamhet, lokaler står tomma, kriminella flyttar hit ... och Kommunen gör inget!

Är bilden verkligen korrekt?

Som den Skaraälskande människa jag är vägrar jag att stämma in i klagosångerna (med undantag för SLU-frågan som är obegripligt korkad). Butiker öppnar, butiker stänger, så har det alltid varit och kommer att förbli. Den verksamhet som inte ligger rätt i tiden slås ut, inget konstigt med det. Tråkigt med stängning absolut, men naturligt.

Vad säger Polisen och kommunens toppar?

Som en vanlig liten kommuninvånare så har jag inte alla fakta. Jag finns långt från beslut och övergripande planer och åtgärder. Jag vill veta mer, är läget så dystert och illa som många säger? För att få veta mer ämnar jag försöka stämma möte med några av Skara beslutsfattare och chefer. Jag tänker ställa frågor, lyssna på deras åsikter och förklaringar ...

Vilka frågor skall jag ställa?

Berätta för mig vad du vill veta, kanske kan jag be dem om svar (om jag får till något möte vill säga). Vilka skall jag försöka träffa? Vilka ämnen och frågor skall jag ta med mig?

Kommentera nedan så lovar jag att jag skall göra vad jag kan!

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-02-23, kl 23:09

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution