/// Hurra, vad roligt! :)

30 augusti / 2013

Hurra, vad roligt! :)

Jag hävdar, med en dåres envishet, att det är genom fler samarbeten som Skara kan få en positivare utveckling. Som företagare ser jag ofta att olika situationer, problem och önskemål kan lösas om flera aktörer går tillsammans. Ensam är stark heter det ofta, men tillsammans är vi ännu starkare ... eller hur?!

Ett lysande och aktuellt exempel är sommarens "Skarakvällar" som bjöd hela Skara på trevlig musikunderhållning med fri entré tack vare 60 generösa sponsorer!

Ordentlig satsning

Föreningen M.E.G.A, med sina dryga 150 medlemmar fyller en viktig roll i utvecklingen av vår fina stad. I den finns stora tunga aktörer såsom fastighetsägare och kommun, men merparten är engagerade och duktiga företagare med små eller mellanstora företag.

För ett par veckor sedan började Peter Gustavsson arbeta för föreningen och tillsammans med sin utbildning i marknadsföring, sina lokala nätverk och med lång erfarenhet som egenföretagare (handlare) så kommer han arbeta för att utveckla Skaras handel, näringsliv och centrum.

Nu när föreningen äntligen har en person som arbetar på heltid är det många av oss som har höga förväntningar, inte minst på Peter. Värt att tänka på, så här i början av hans anställning, är att han är ingen "supermänniska" med superkrafter. Han kommer kunna uträtta mycket och få till stånd en massa gott, men han är helt beroende av att hans omgivning stöttar, bidrar och engagerar sig. Jag lovar att jag skall göra det och jag hoppas och tror att även du kommer att göra det.

M.E.G.A betyder:
M: Marknadsföring
E: Etablering
G: Gestaltning
A: Aktiviteter

Det är på frågor inom ovan nämnda områden som Peter och föreningen lägger sitt fokus.

LoveSkara + M.E.G.A = Sant

Jag är mycket glad och stolt över att vi nu inleder ett samarbete där bland annat löpande aktuell information om föreningens arbete kommer presenteras i en ny blogg. Inom snar framtid kommer Peter att blogga och berätta om sitt arbete. Ett samarbete mellan M.E.G.A och LoveSkara är naturligt, båda vill Skaras bästa. Jag hoppas att du som läser detta kommer följa M.E.G.A:s arbete och läsa Peters blogg. Peter vill gärna att du kommenterar och bidrar till en kreativ och saklig diskussion.

I mitten av september är det tänkt att Peter skall börja blogga och det ser jag mycket fram emot. Föreningens fyra verksamhetsområden omfattar många frågor, vilka är viktiga för dig? Berätta gärna genom att kommentera nedan!

/Andréas

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-08-30, kl 11:11

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution