/// 39 264 personer

1 november / 2013

39 264 personer

på bara 7 dagar, under veckorna 45 och 46, nådde ett enskilt inlägg på vår Facebooksida hela 39 264 personer. Antalet avser "unika personer", dvs. det är fysiska personer, inte antal visningar. Personerna har i snitt sett inlägget 2,8 gånger var. Otroliga och mycket glädjande siffror.

Det finns cirka 9 000 Skarabor på Facebook, vilket betyder att LoveSkara sprider det goda budskapet långt utanför Skaras gränser och det i sig är fantastiskt roligt. Turister, pendlare, utflyttade Skarabor etc. många intresserande nås.

Skaraföretag, utnyttja kraften i LoveSkara

De som tar del av information från LoveSkara har direkt eller indirekt koppling till vår fina Stad. Det är inte slumpen som avgör vilka som ser informationen på vår Facebooksida, eller som besöker hemsidan. De är intresserade och många av dem engagerade på ett eller annat sätt i Skara.

De gillar Skara helt enkelt!

De är således möjliga kunder och ingår definitivt i ditt företags målgrupp.

Varför vänta? Frågan är fri!

Skulle företaget vilja prova att marknadsföra sig tillsammans med LoveSkara, tag kontakt så kan vi tillsammans se på hur företaget kan få maximal utdelning. Jag kan onlinemarknadsföring (det är mitt yrke sedan 15 år) och jag delar gärna med mig av min kunskap. Frågan är fri och företaget har inget att förlora på att fråga.

Varför vänta ... ?

Kostnadseffektivt, ja rent av billigt

LoveSkara är till för hela Skara och därför är företagens medverkan viktig, men även billig, speciellt i jämförelse med andra lokala annonseringsplatser, både på och utanför nätet.

Fortfarande osäker?

Ja, då måste du klicka här!

Kom igen nu Skaraföretagare, testa! Jag ser fram emot en förutsättningslös kontakt

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-11-01, kl 07:27

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2023. Producerad av: Websolution