/// Samarbete är nyckeln till framgång

2 januari / 2014

Samarbete är nyckeln till framgång

Till företag, föreningar och Skara Kommun:

Tillsammans kan vi påverka Skaras framtid!

Snart har sajten, loveskara.se, funnits i ett år och att inte kalla konceptet för en framgång vore att fara med osanning. Vi har nått ut med positiv Skarainformation till tusentals personer, varje dag.

Att slå sig till ro och vara nöjd vore ett misstag, det är nu vi måste satsa vidare och ta ännu större marknadsandelar och nå ut till ännu fler. Grunden är lagd, nu adderar vi mer affärsnytta!


Ännu en outnyttjad resurs

Med en positiv inställning, nyfikenhet och vilja till att göra bra affärer finns det massor av möjliga smarta marknadsföringsalternativ. Tillsammans kan vi titta på hur just din verksamhet kan utnyttja resursen LoveSkara bäst. Det behöver inte vara krångligt eller kostsamt.

Samarbetar vi, vinner alla

Redan idag marknadsför LoveSkara aktiviteter, bostäder, butiker, besöksmål och kommunen i övrigt.

Besökarantalet fortsätter öka (5000+/månad) och allmänheten visar sin uppskattning på olika sätt. LoveSkara är således ett koncept som redan lyfter fram stora delar av orten på nätet.

Genom olika samarbeten sprids positiv Skarainformation och när sökningar kring Skara görs på internet är det allt oftare LoveSkaras information som visas först.

Samarbeten kan se ut på många olika sätt, grunden är att alla skall vinna på det. Vinner företag, besökare och LoveSkara, då vinner hela Skara!

Nå rätt målgrupp

De som tar del av information från LoveSkara har direkt eller indirekt koppling till vår fina stad. Det är inte slumpen som avgör vilka som ser informationen på vår Facebooksida, eller som besöker hemsidan. De är intresserade och många av dem engagerade på ett eller annat sätt i Skara. De gillar Skara helt enkelt!

Ser du möjligheterna?

Jag träffar dig gärna och berättar mer. Träffen är förutsättningslös, dvs. helt utan krav på köp eller framtida medverkan.
 Ring gärna mig på: 0511-271 00 eller 070-210 09 07.

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2014-01-02, kl 10:03

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution