/// Dags för nästa steg ...

22 april / 2014

Dags för nästa steg ...

På kort tid har initiativet med LoveSkara rönt stora framgångar, både hemsida som Facebooksida lockar nya som återkommande besökare. Konceptet är således uppskattat av många, vilket vi är mycket stolta och glada över.

Dags för nästa steg

Vi är dock inte nöjda och ser att det ännu finns mycket att göra för att förbättra såväl innehåll som funktioner. Vi arbetar just nu med flera spännande nyheter som alla har till syfte att lyfta fram Skara och Skaras Näringsliv ännu bättre.

Större näringslivsfokus

I våra kontakter med Skaras handlare och övriga näringsliv har flera önskemål framkommit, dessa har vi tagit "under lupp" och förändringarna är ett konkret resultat av dessa.

Levande och unikt innehåll

Målet är att loveskara.se skall bli än mer aktuell och fylld med ett unikt innehåll som endast finns att ta del av på sajten.

Vad saknar/önskar du?

Vi tar gärna emot synpunkter och önskemål från dig som besökare. Berätta gärna i en kommentar nedan vad du saknar eller önskar för innehåll. Dina synpunkter är viktiga för oss, sajten är till för dig.

Till sommaren

Målet är att den nya versionen av loveskara.se skall lanseras före sommaren, i år. Det skall bli spännande att se hur arbetet fortlöper och hur våra partners och besökare tar emot det nya.

Vi är supertaggade

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2014-04-22, kl 09:07

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution