/// Viktiga köp

Viktiga köp

Genom att handla i våra butiker ökar chanserna för att nya butiker och företag ser Skara som lämplig etableringsort.

Jag vet att vissa av Skaras invånare önskar att fler butiker kom till stan. Detta har flera av dem framfört till mig, bland annat på LoveSkara:s uppskattade Facebooksida. Flera har i samma mening varit kritiska till att handla lokalt "Utbudet är för dåligt" har exempelvis flera skrivit.

Jag håller verkligen inte med!

Genom att ge våra lokala butiker en ärlig chans, och titta i dem först (innan besök i exempelvis en grannkommun) så har jag upptäckt att de har mycket att erbjuda mig. Utöver ett godkänt utbud, så är servicen utmärkt. Uppläggning, beställning av produkter de ej har hemma, anpassning, riktig äkta personlig service och liknande är svårt att få lika självklart i exempelvis en större butik tillhörande en kedja. Här hemma känner personalen till vad jag gillar och kan på så sätt hjälpa mig som "stammis".

Om fler tog efter och verkligen ger dem chansen så är jag säker på att handlarna tar den. Utöver att butikerna överlever så ger en ökad försäljning bättre möjligheter till ett förbättrat sortiment, kanske utöka både lokaler och personalstyrka. Alla vinner på lokal shopping!

Att det dessutom är fri parkering, nära till det mesta och ett lungt och skönt tempo här i Skara får vi inte heller glömma bort!

Det är givetvis fullt tillåtet att handla på andra ställen, men gör det inte varje gång. Se så ut och fynda med dig nu!

• Några av mina senaste köp gjorde jag hos Jack, Lia, Klostergatans skor, Floristhörnan.

Vilka shoppade du hos sist?

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-01-05, kl 19:04

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution