/// 395 dagar kvar ...

15 augusti / 2013

395 dagar kvar ...

Tiden går fort och idag är det 395 dagar kvar tills det är dags för val till kommunfullmäktige. Intensiteten i debatterandet och kampanjandet kommer successivt att öka, det är ju naturligt.

Hur resonerar du?

Vi har alla våra egna utgångspunkter och våra egna värderingar, partierna lika så. Alla partier vill ju vårt och Skaras bästa och har sina argument för att deras "väg" är den rätta.

Hur förhåller du dig till detta och hur kommer du fram till vilket parti och person som skall få din röst? Du kanske alltid röstar på samma? Kommentera gärna nedan!

Vilka frågor är viktigast för dig?

Skola, vård och omsorg är klassiska områden som ofta nämns i valtider. Vilka frågor är viktiga för just dig? Är ny skola, stadshus och aktivitetshall frågor som påverkar ditt val?

Dela gärna med dig och berätta och förklara hur du resonerar. Glöm dock inte att hålla en god ton och var gärna saklig, det blir då lättare för andra att föra fram sina tankar och åsikter. Jag har allt för ofta sett "pajkastningsinlägg" när politik diskuteras och det önskar jag att vi kan slippa här. Ta gärna del av våra regler för kommentarer!

Tack ditt engagemang, visad hänsyn och förståelse!

/Andréas

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-08-15, kl 08:59

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution