/// Allt för Skara, Skara åt alla!

10 januari / 2013

Allt för Skara, Skara åt alla!

Många med mig anser att Skara är en fantastisk stad att bo i.
För en del andra är det enkelt att kritisera och hitta nackdelar med en vår fina lilla stad. Fel läge, fel på sättet Kommunen sköts, fel på än det ena och än det andra ...

Visst finns det saker som kan bli annorlunda och bättre, men det är, enligt mig, bättre att fokusera på det positiva Skara har, och som Skara kan få i framtiden.

Skara har cirka 18 500 invånare och det betyder att Skara skulle kunna ha lika många goda ambassadörer.

Ingen gör det bättre än vi själva!

Att säga till andra att de bör ändra sin attityd och inställning är svårt, jag gör dock ett försök lite längre ner i detta blogginlägg. Det lämpligaste för alla negativa torde vara att de börjar med sig själva. Attitydförändringar är svåra och tar tid men tillsammans kan vi påbörja förändringsarbetet.

Det finns ingen annan som kan ta sig an uppgiften, den är vår egen. Ingen reklamkampanj i världen kan sprida bättre "bilder" kring hur Skara är och kan bli, än de vi själva sprider.

Bli en god Skara ambassadör

Jag vill att du som läser detta gör följande, nästa gång du kanske med automatik, är på väg att säga något negativt om Skara:

Hejda dig, tänk på något trevlig och bra med Skara ... och säg det i stället.

Okej? Bra! För gör du detta så har du anslutit dig till gruppen med oss som gör vad vi kan för att vara goda Skaraambassadörer. Känn dig varmt välkommen!

Allt för Skara, Skara åt alla!


/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-01-10, kl 15:44

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution