/// Är det dig jag möter?

12 mars / 2014
Taggar: Nöje, Skara kommun

Är det dig jag möter?

Jag gillar att röra på mig och tar gärna en löprunda, om tillfälle ges. Motionen gör mig gott och det är ett skönt sätt att koppla av på.

Skara erbjuder många alternativ

I Skara finns det gott om alternativ, inte bara för den som vill springa, utan även för den som vill ta en promenad eller bara en stillsam "strosning".

För löpning passar motionsspåren i Petersburg och Planteringen bra. Personligen gillar jag att variera och springa dit slumpen tar mig, därför är jag gärna även inne i stan, eller i dess utkanter.

Hälsans stig

Hälsans Skara består av fem motionsslingor, i härlig miljö, runtom i kommunen. I Skara finns två slingor, och i Varnhem, Axvall och Ardala en vardera. Kartor kan du skriva ut från kommunens hemsida eller hämta på Turistbyrån.

Uppskattat av många

Så här på vårkanten är det lite extra skönt att komma ut och ta del av värmande sol, fågelkvitter och frisk luft. På mina löprundor möter jag ofta personer som nyttjar möjligheten, även tidigt på morgonen.

Det är kanske till och med är just dig jag möter ibland när du är ute med barnvagn, jycken eller gå-stavarna? Om inte så hoppas jag att vi ses framöver (hälsar jag inte så är det för att jag är så trött och kämpar för att ta mig runt min utsatta slinga) .

Som sagt, hoppas vi ses!

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2014-03-12, kl 11:30

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution