/// Sportbar öppnar i Skara

25 februari / 2014

Sportbar öppnar i Skara

På torsdag öppnar Skaras nya mötesplats, Bryggeriet Sportbar. Företaget bakom skriver på Facebook:

"Detta skall bli en plats för alla Skarabor att träffas och trivas och Vi lovar våga att vi inte kommer att göra någon besviken efter denna långa väntan. Detta blir från och med nu en plats att äta gott och är man sugen på något gott att dricka kan vi erbjuda 8 sorters öl på fat, ett brett utbud av god whisky, goda viner och naturligtvis trevliga alkoholfria alternativ, vi kommer att erbjuda sällskapsspel, dart, frågesporter i olika former och NATURLIGTVIS ett brett utbud av det bästa i sportväg! För Er som orkar vara ute lite senare på helgerna kommer vår bar-DJ att se till att alltid hålla stämningen på topp!"

Den 27 februari är det premiär

Om premiärkvällen skriver företaget följande, också det på Facebook:

"På torsdag håller Börje Bapelsins Dansorkester från Floby i en helt galen show och Vi vill gärna bjuda gamla såväl som nya på en riktigt rolig premiärkväll! Vi dukar upp en dignande buffé med smakprov ur vår trevliga meny och bjuder alla som anmäler sig till detta evenemang och dessutom har möjlighet att dyka upp före klockan 21.00 på både buffé och underhållning i glada vänners lag!

Vill Ni komma och prova vår buffé senare i helgen rekommenderar vi att Ni skriver ett meddelande till Oss här på Facebook om hur många Ni är och när Ni skulle vilja komma så återkommer vi och bekräftar Er bokning (Skriv gärna tel.nr också Vi önskar att Ni alla skall komma att trivas hos Oss både Nu och i framtiden - väl mött torsdag 27 februari önskar alla Vi på Bryggeriet!"


Efterlängtad

Nu är det upp till oss Skarabor att ta till vara på initiativet och stötta Sportbaren och jag önskar initiativtagarna lycka till.

• Bryggeriet Sportbar har ingen riktig Facebooksida, men den de har kan du hitta här!

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2014-02-25, kl 15:28

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution