/// Stadsfest 2014?

Stadsfest 2014?

Under hösten har ordet "Stadsfest" bubblat upp ett flertal gånger. Det har varit på nätet, i samtal med olika inom kommun/näringsliv/politik etc. Vi hade ju stadsfester förr i Skara och om jag minns rätt så var uppslutningen helt otrolig. Det vore kul om traditionen kunde återupptas .. i en modern och långsiktigt hållbar tappning.

Kommunal utredning 2012

Kommunens näringslivsbolag, Rådhuset, har utrett frågan (2012) och lämnat en
rapport kring frågan. Men på grund av sjukdom kunde inte Kultur- och fritidsförvaltningen inte kunna träffa föreningslivet. Det verkar som om Rådhusets rapport är något ofullständig ...

Vi är snart inne i 2014, det skulle vara intressant att veta om det inställda mötet blivit av och vad som kom fram av det. Någon av er läsare kanske vet mer om detta?

Hjälp mig att minnas!

Under vilka år har vi haft stadsfest?
Hur var upplägget? Vill minnas att det var en rolig löpartävling i centrum och party på Stadshotellet. Vad var det mer för aktiviteter under tiden? Jag gissar att flera av er minns hur upplägget var ... eller?

Vill du att stadsfesten återuppstår?

Hur ser efterfrågan ut för en fest sommaren 2014, kan du tänka dig att gå/delta? Vad vill du att den skall innehålla för ingredienser?

Berätta gärna i en kommentar nedan!

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-12-10, kl 11:23

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution