/// Skara Stadsfest - 17 maj, 2014

Skara Stadsfest - 17 maj, 2014

Äntligen! Den av många efterlängtade Stadsfesten ser ut att återuppstå, om än i en ny tappning. Under kvällen i går arrangerade Skaras lokalförening av organisationen Företagarna sin uppskattade "After Business". Platsen var i den nyligen invigda Bistron på
Skara Stadshotell. Kvällens föredragshållare var Helena Nyman, från Skaraföretaget Music Center.

Intressant och laddat med flera roliga nyheter

Efter en intressant presentation av Music Centers olika verksamheter berättade Helena Nyman om företagets tre sommarsatsningar i Skara.

• Skara Stadsfest, 17 maj
• Skarakvällarna, 17 juli och 31 juli

Förhoppningsfulla

Alla pusselbitar är ännu inte på plats, men efter fjolårets mycket uppskattade Skarakvällar är stödet och intresset stort. Såväl näringsliv, kommun och Sparbanksstiftelsen är positiva och genom sponsring och samarbete med föreningslivet skall det mycket till för att arrangemangen inte skall bli av. Mycket hårt arbete återstår.

Detaljer och mer information

Så snart det finns mer information om upplägg och innehåll lär jag ta upp det här i bloggen. Då Helena Nyman även är en av LoveSkaras bloggare kanske vi kan få läsa mer om sommarens aktiviteter i hennes blogg. Jag håller tummarna för det

Notera datumen i din kalender nu

I väntan på detaljer är det klart lämpligt att du reserverar datumen i din kalender redan nu. Fundera sedan på hur du kan bidra till att dessa dagar (och andra också givetvis) blir så lyckade som möjligt. Det gäller att vi alla stöttar och hjälper till, på de sätt vi kan.

Visst är det kul att det satsas på evenemang i Skara?

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2014-01-31, kl 13:08

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution