/// Hästival - Festival med hästfokus

Hästival - Festival med hästfokus

Slutrapporten för projektet Skara Hästland är klar. Samarbetet mellan Axevalla Travbana, Skara Kommun, Skaraortens RF och SLU går nu in en ny fas. Under våren bildas föreningen Skara Hästland, samtidigt, med stöd av Leader Västra Skaraborg, pågår arbetet med föreningens första utmaning.

Eventet: SkaraHästivalen.

8 till 11 augusti

SkaraHästivalen ordnas 8-11 augusti på Axevallatravet och Skålltorps ridanläggning. Under fyra dagar fylls området med bland annat; clinics, uppvisningar, föreläsningar, shower och en hästmässa. Programmet blir brett och vänder sig till alla hästintresserade, oavsett vilken gren du som besökare ägnar dig åt, och oavsett hur gammal du är eller hur länge du har hållit på med hästar.

Planeringen är i full gång!

Just nu arbetas det intensivt med att fylla programmet, och det finns redan ett brett spektrum bland dem som anmält intresse för att medverka. Därför hoppas arrangörerna kunna bjuda på riddarspel, akademisk ridning, gymkhana, ponnytrav och hästparad.

Familjeinriktat

SkaraHästivalen riktar sig en bred publik; barn, vuxna, män och kvinnor, alla har de kopplingar till hästen och SkaraHästivalen är tänkt att samtliga målgrupper skall ha glädje och nytta av att besöka arrangemanget.

Vill du deltaga som utställare?

För den som vill medverka, som utställare, så finns det ännu goda chanser att få plats. Kontakta SkaraHästivalens koordinator, Anna Nyberg.

/Andréas Polzer

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-04-09, kl 13:54

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution