/// Intressant och oerhört kul!

9 oktober / 2013

Intressant och oerhört kul!

Sedan sajten loveskara.se släpptes i februari i år har jag och mina kollegor arbetat målmedvetet med att skapa Skaras bästa hemsida. Målet är att ge dig som besökare en fräsch, positiv och aktuell sajt vid varje besök. Arbetet fortsätter kontinuerligt och nya samarbeten och funktioner adderas hela tiden.

Hitta till sajten

Att skapa en helt ny hemsida är en sak, att få omvärlden att hitta den och återkomma till den är en helt annan sak, en mycket svår uppgift som LoveSkara lägger mycket energi och pengar på. Av den anledningen är det extra roligt att se att arbetet ger resultat. I diagrammet ovan visas de fyra största och mest besökta hemsidorna som helt eller delvis har ett Skarafokus.

Den röda linjen visar Loveskara:s utveckling för exponering av orden "Butiker", "Företag", "Skara" med flera i Google. Utvecklingen är minst sagt positiv och loveskara.se har gått upp i ledning.

Sporre inför framtiden

Vi är självklart stolta, men vi slår oss inte till ro för det. Vi ämnar satsa vidare och utöka arbetet, allt för att ge omvärlden en så korrekt och positiv bild av vår fina stad, Skara.

Söker någon på internet efter Skara eller någon Skararelaterad information så är det vår information som skall visas. Vi har fokus på det positiva och det är positiv information vi vill sprida, det har våra invånare, företag och Kommun allt att vinna på.

Samarbeten

Allt fler ser fördelarna med att samarbeta och medverka på loveskara.se. Fastighetsägare och Föreningen MEGA (Kommun, fastighetsägare, handlare och övrig servicenäring arbetar tillsammans) är några som på senare tid anslutit sig.

Vi ser gärna att fler gör det och möjligheterna är många. För den intresserade är det enkelt, ring 070-210 09 07 och prata med mig, Andréas. Vi har ett förutsättningslöst samtal kring hur vi kan dra nytta av varandra och ge Skara ännu bättre draghjälp in i framtiden.

/Andréas

Skribent: Loveskara
Inlägget skrevs 2013-10-09, kl 10:03

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution