/// Start!

1 januari / 2014
Taggar: 2013, 2014, vikt, familj, gym, Skara, positiv

Start!

Nytt År

Ett nytt år med allt vad det innebär ligger framför oss som ett skinande rent, tomt papper. Detta måste förvaltas väl fast utan för stora och tunga krav tänker jag mig. Först dock en kort reflektion:

2013

2013 var ett bra år för mig personligen. Jag gjorde en resa med mig själv som påbörjades redan 2005. Jag ändrade min vikt, och mitt sätt att leva, till det bättre och kom nästan i mål på vågen. Nu är siffrorna inte det betydande utan känslan vad man åstadkommit och hur man mår är det som betyder något. Jag kommer fortsätta resan 2014 vilket min blogg kommer att till viss del fyllas av.

Positiv respons

Under resans gång har jag haft ett enormt stort stöd av min familj i första hand. Min andra familj, alla medlemmar på mitt gym, finns alltid där om man är glad och vill dela med sig eller nedstämd och behöver peppas. Underbara medmänniskor som ger massor av energi!

Vad jag kanske inte riktigt hade förväntat mig var all positiv respons från bekanta och människor jag inte känner!
Den gången då vi handlade på Coop och det kom fram en ung kvinna och bad om ursäkt att hon störde men att hon ville berätta att hon tyckte jag var så fin i mitt nya jag och att hon beundrade vad jag gjort!
Eller den gången jag köpte tidningen på Pressbyrån och en ung kille i kön sa: Vilken resa du gjort – respekt!
Eller när jag hämtade ut ett paket på Ica och diskussionen kom igång vad jag hade gjort när det kom till mat och motion och flera andra i kön också kom med i pratet.

All denna positiva respons, och nyfikenhet, hade troligen inte kommit fram till mig personligen om vi bott i en större stad vilket självklart får mig att, återigen, vara lycklig över att bo i en lagom stor småstad som Skara.

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-01-01, kl 00:00

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution