/// Äntligen dags!

Äntligen dags!

Imorgon händer det efterlängtade! Imorgon kommer det ut! Imorgon får vi äntligen veta!
Vad jag pratar om? Programmet för Skara Filmfestival förståss!

13-19 november är datumen att lägga på minnet!

Så många härliga filmer och så många underbara möten under en veckas tid!
Jag har sagt det förut - så fort datumen är spikade lämnar jag in om en semestervecka! Här ska det njutas

Biografen Grand

I Skara är det konstigt att inte fler går på bio
Ljudet är exemplariskt, stolarna sköna och omfamnade och personalen härligt inspirerande!
Det är inte särdeles svårt att få biljetter utan bara att boka på nätet eller varför inte traska upp till bion på ett spontanbesök.
Och till filmfestivalen blir det rush efter biljetterna så var beredda!

Filmfestivalsmys

Jag har sett mycket film under mina levnadsår och nästan alla favoriter har tillkommit under filmfestivalen i Skara. Där är det billigt och därför kan man kosta på sig att se filmer som man annars kanske inte skulle ha köpt biljetter till! Ibland blir det en flopp men då har man haft trevligt sällskap kan jag lova. Under festivalen träffas man och pratar och umgås brett vare sig man känner varandra sen tidigare eller inte! Förra året gjorde jag nya bekantskaper både från Lidköping, Stockholm och Skåne - härligt för själen!

Programmet

Imorgon visas det film på biografen och där kommer programmen att släppas. På biblioteket brukar det också finnas program att hämta och självklart på en sån viktig plats som gymmet LoveSkara finns det också möjlighet att se, dag för dag, vilka filmer som kommer att visas. Uppdateras inom kort efter det att programmet blivit officiellt.

Jag ska hämta mitt exemplar av programmet imorgon och sen sätta mig i lugn och ro och bläddra och läsa och bläddra om igen - det är en höjdpunkt! Fastän jag är med i Skara Bio Kontrast, som tillsammans med Svenska Bio, Grand och Skara Filmfestival anordnar festivalen, så vet jag inte en enda film! Så spännande!!!
Om ni ser mig imorgon vid halv sju-snåret, med näsan i en folder, bli inte besvikna om jag missar att hälsa. Strängt upptagen skulle det kunna stå på en skylt bredvid mig då

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-10-15, kl 21:30

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution