/// Likheten?

19 juli / 2015

Likheten?

Vad är likheten mellan AC/DC, Exani och Engreb?
Klurigt eller hur!?!

AC/DC

AC/DC gör musik som får pumpen att gå igång och energin att flöda. Dom är ett band som ger valuta för pengarna på scen (i Stockholm ikväll) och viktigast: Deras musik lever kvar! Du hör den på radion, jag spelar den på mina spinningpass och den blir aldrig tråkig! Dom fortsätter att utmana och att inspirera, det är kaxigt – RESPEKT!

Exani

Exani gör skor! Skor för spinning, träning och fritid. Både för höst/vinter och vår/sommar. Från ingenstans till en stor industri...i Skara! Underbart! Det kan man verkligen kalla att utmana! Och inspirationen finns där också: både i skorna och framför allt i affären...i Skara! Kunskap, vilja och service – allt under samma tak, det är kaxigt – Sportringen!

Engreb

Engreb är ord: mina ord! Min privata blogg där jag vill utmana och inspirera. En sida dit du kan återkomma för att hitta Rörelse (kanske spinning) och MåBra men samtidigt en plats som uppmanar till att BaraVara. Kaxigt javisst! Men också ödmjukt och med en vilja att ge just Dig verktygen att vara Ditt bästa Jag!


Ordet du söker kan vara utmaning! Och inspiration! Och spinning! Du väljer

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-07-19, kl 11:44

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution