/// Från björksus till elopeder

5 oktober / 2015

Från björksus till elopeder

I helgen var det mässa i Lidköping, BoMässa. Jag åkte dit på söndagen och gick ett varv.

Mycket samma

Visst var det många sängar som ville att vi skulle provligga dom. Visst var det många spabad som allra helst hade velat följa med mig hem. Visst var det sjuttiotolv montrar med larm och med diverse abonnemang. Som alltid på en mässa, och det hör till!
Men där fanns också några ljuspunkter som jag tittade lite extra på:

AWW

Hit kan du vända dig om skorstenen inte hänger ihop riktigt som den ska eller om du vill känna den där otroligt mysiga känslan av värmen från en brasa i ditt hem. Eller så kan du gå in i deras (nyinflyttade) butik bara för att prata lite – trevliga grabbar det där!

Wallgrens Rör

Rörmokare på mässan tänkte jag? Men hej! Frank och gänget har minsann tagit Wallgrens till en ny nivå. Nu är det inte ”bara” rörmokeri – som jag trodde! Nu handlar det om värmesystem, badrum, inredning, inspiration OCH självklart rörmokeri. Det gäller att ha kvar grunden och det har dom minsann lyckats med. Grundtrygghet med lite extra flärd!

Skara Kommun

Vet du att vi har kommunikatörer i Skara? Visste inte jag. Trevliga är dom också! Ska väl inte ta till överord om Skaras monter för den stack inte ut ur mängden men bra information fanns det där. Nästa år tycker vi att fotona på renoveringen av vår domkyrka ska vara uppförstorade för det är riktigt bra dragningskraft i dom bilderna! Och mera evenemangsinfo, tack!
Det är i Skara det händer – den helt underbart lagom stora småstaden!


Ståhls

Länken till grabbarna Ståhl var jag tveksam till att ta med men...det kan bara bli bättre. På mässan var det bättre! Riktigt bäst faktiskt! Att stålarna hyr ut liftar och verktyg det vet ju varenda människa men elopeder – det är inte lika känt! Här fanns det enklare varianter och mer exklusiva, ja till och med tvåsitsiga från Elegant. Bra och veta inför framtiden!

Design och Sömnad

Min vinnare på mässan blir Skaras kvinnliga motsvarighet till Ernst! Susanne, allas vår Susanne. En monter fylld med saker för alla åldrar. En monter med en spännande tävling som lockade till prat och gemenskap. En monter med prisvärda erbjudanden. En monter med stolar (ja, som nyopererad är det en viktig faktor när man sakta hasar runt på en mässa)!
Design och Sömnad är butiken, i Skara, där du kan få hjälp med att sy! Där du hittar tyger som ger en både ÅH! och WOW! känsla! Där du kan hitta leksaker som är perfekta att ge bort, och att ärva! Där du kan inspireras alla tider under året. Kort sagt – den perfekta inredningspresentleksakssy-affären! Och som besökare ofta påpekar: priserna ger mersmak: märkesvaror till helt humana priser

Summering

Jag kan ha glömt någon monter som jag borde skrivit om ovan. (skärvs snickeri) Jag kan ha glömt att nämna något viktigt. (om du är medlem i villaägarna kan du låna släpkärra gratis) Jag kan ha glömt just ditt företag. (stängsel skaraborg)
Om det är så: påminn mig! Det är förmodligen inte för att du inte gav mig ett intryck utan för att intrycken var så många.

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-10-05, kl 09:59

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution