/// Viljan att bli förförd

26 juni / 2015

Viljan att bli förförd

Förra året skrev jag ett inlägg om vernissage i juli. I år är jag lite tidigare för idag, just idag, är det premiär på Galleri Skara! För, som en mycket klok kvinna säger - Det är i Skara det händer

Galleri Skara

Galleri Skara är möjligheternas möjlighet när det kommer till konst. Du kan göra din egen konstrunda och vandra runt mellan 31 skyltfönster i stan. När det passar dig! Du behöver inte passa några tider!
Du kan också passa på och kika lite extra i det skyltfönster där du ska in och handla och är det något du ser som du blir sådär tokförälskad i kan det finnas möjlighet att köpa alstret.
Kanske blir du nyfiken och vill se mer och då kan du självklart kontakta utställaren.
Och varför inte ta med hitresta släkten och vänner på en promenad i vår vackra stad.
Ja, du väljer hur just DU vill njuta konsten!

Tjockofant?

Hur vet man vad som är vilket och vem som är var då? Jo, på turistbyrån och i dom flesta av affärerna finns broschyren "Galleri Skara". I den finns både en karta som visar var dom olika skyltfönstren är och lite fakta om utställaren och hans/hennes sätt att arbeta.
Vad sägs om "pensel, nål och tråd" eller "med hjälp av eld och järn" eller "mandalamålar" eller "utbildad på konsthögskola i Bolivia" eller "tjockofant"?
Blir du inte nyfiken? Låter det inte spännande?

Jag kan inte vänta längre utan ger mig ut redan idag! Återkommer med mera intryck efter att ha blivit: Hänförd - Berörd - Förförd
För det är ju i Skara det händer - den helt underbart lagom stora småstaden

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-06-26, kl 10:45

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution