/// Upptäck omgivningen

11 maj / 2015

Upptäck omgivningen

Du vet väl om att det finns vandringsleder i och runt Skara? På Hälsans Skara kan du hitta mer information!

I och runt Skara

I helgen gick vi runt slingan som heter Tempelbackastigen. Om du bara visste vad vackert det var! Det gick inte att gå fort utan man verkligen njöt av varje fågelkvitter och alla underbara blommor. Över stock och sten heter det ju och här var det också över spångar och genom skog och ut över ängar. Allra helst ska solen lysa, som den gjorde i helgen, för då visar sig allt från sin absolut bästa sida!

Utmaning

Det kan vara en utmaning att få tiden att räcka till. Eller rättare sagt: det ÄR en utmaning att få tiden att räcka till! Speciellt på våren. Och i år har vi verkligen haft en riktig vår. Visst kan man klaga på blåst, regn och viss kyla men man kan också njuta av alla vårblommor extra länge och verkligen SE hur allt vaknar till liv, sakta men säkert, eller hur? Det är helt underbart tycker jag!

Bloggen

I min privata blogg kommer jag att, från och med nästa vecka, skriva utmaningar igen. En favorit i repris för er som hängde med i slutet av 2014 och för dig som är ny:
En måbra- och en rörelse-utmaning per vecka!
Inget stort utan utmaningar som får plats i vardagen. Att ta trappan istället för nödhissen och att dricka det där extra glaset vatten är exempel på utmaningar!
Häng med in på engreb och kanske upplever du, precis som jag, att det blir mer tid över för njutning när rörelsen finns i vardagen!
Hoppas vi följs åt

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-05-11, kl 11:21

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution