/// Olika sorters trängsel och att s...

Olika sorters trängsel och att synas

.
Jag tycker inte om att handla! Jag tycker inte om att trängas! Jag tycker man ska visa varandra respekt! Jag tycker om turordning! Jag tycker om att vara glad! Jag tycker om möten med människor!
Ullared har jag överlevt trots kundvagnar både i magen och på hälar. IKEA har jag också kämpat mig igenom lyssnandes på skrikande barn (andras) och översprungen av stressade ilskna föräldrar.
Tyckte med andra ord att jag var rätt luttrad och borde klara det mesta i trängsel, köer och oförskämdheter.
Trodde ja! Ha! Det var innan vi körde grenar ut till soptippen, Rödjorna. Jösses! Det var en kamp om liv och död som utspelade sig mellan containrarna. Att vänta på sin tur, att stå i kö, att städa efter sig, att visa hänsyn...nej, nej, nej! Allt detta var puts väck! En måndag förmiddag på soptippen byter jag när som helst mot BÅDE Ullared OCH IKEA på SAMMA dag - alla gånger!
Vuxna människor! Skärpning!

Skaras Bio Kontrast

Film visas det på några torsdagkvällar på biografen Grand i Skara och imorgon är det dags igen! Ingen direkt trängsel men mysigt trevligt och gemenskap när den är som bäst. Och bio är alltid rätt!

Skara HK

En annan sorts trängsel kommer det att bli i idrottshallen på söndag klockan tre! Då möter Skaras grabbar Lidköping i en handbolls match av rang. Kval nästa? Kan du låta bli att gå dit och hejja? Klart du inte kan!

Rock every Sock

En tredje sorts trängsel är det på facebook! Det är evenemang hit och grupper dit. I vimlet är det viktigast att INTE missa Natheas upprop - Rocka sockorna i hela Sverige!
På fredag gäller det att synas med olikfärgade strumpor - allt för den goda sakens skull!

Skara HF

Nästa söndag är det Skara HF:s tur att spela match, kvalmatch. Bäst av tre! Spännande är inte ens början på känslan! Det kommer bli fullt i Borgen så kom i tid!!!

Otheas

Ett sätt att synas är musik. Nya för mig är Otheas som spelar reggae/pop. Dessa grabbar kommer snart att ha stor trängsel framför scenen - kom ihåg var du läste det först! Lyssna:Trängs och syns

Gå ut och var glad! Trängs i en positiv gemenskap där alla får synas! Visa uppmuntran och visa hänsyn! Och framför allt - vänta på din tur! Just i den där väntan kanske det mest inspirerande och underbara mötet äger rum

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-03-18, kl 19:48

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution