/// Vad sägs om ett Traktor Race?

26 juni / 2015
Taggar: 2015, Skara

Vad sägs om ett Traktor Race?

Och vips! Där var skylten! Skylten jag väntat på! Skylten som säger att nu är det sommar på riktigt!
Inte är det en karta över Sverige med en leendes meteorolog vid sidan utan en alldeles nymålad skylt med en leende bonde som berättar om en av sommarens folkfester - TRAKTOR RACE!

Första helgen i juli kommer doften av diesel att ligga tung över ett soldränkt gärde vid SLU i Skara. Mullret av kraftiga motorer kommer att vara ljuvligt (om man nu kan använda det adjektivet i sammanhanget ) och det kommer att myllra av folk. Kanske köper du dig något att äta och dricka för att sen slå dig ner i slänten för att beskåda skådespelet

Springa fram till traktorn, klättra in, köra en raksträcka, runda en bal och tillbaka - låter det lätt? Njae, allt kan hända! Och det gör det titt som tätt Det är aldrig långtråkigt att titta på traktor race i Skara!
Sen är det inte nog med det utan TVÅ traktorer på banor bredvid varandra är det! Stressen kommer att ligga i luften men det kommer också att vara nära till skratt

Missa nu inte folkfesten! Gå man (och kvinna och barn) ur huse och umgås med en spännande touch! Kanske kommer vi oxå att få se en och annan Grålle som visas upp av stolta ägare och det gör ju inte dagen sämre!
Vi ses väl?

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-06-26, kl 12:44

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution