/// Mars är här!

1 mars / 2016
Taggar: 2016, Skara

Mars är här!

Sist skrev jag att jag var tillbaka och det var jag...då. Nu har det dröjt igen. För länge. Fast nu är jag här. Och det är mars månad också. Våren närmar sig med fågelkvitter och ljusare på morgonen - härligt!

Nya Gardiner

Vad är väl bättre än nya gardiner när ljuset kommer åter på våren.
I år blev det björkar och sädesärlor i köket och svartvita flugsnapparen i hallen.
Allt inhandlat hos Susanne på Design&Sömnad i Skara.

Film

Även fast våren är härlig utomhus måste det finnas tid att smyga in i biomörkret, eller hur!?!
Varför inte passa på en torsdag när Bio Kontrast har visning. Billigt är det och löser du medlemskap får du rabatt på ordinarie biofilmer också! Biograf Grand i Skara är platsen.

Vattengympa och mål

Jag lovade att återkomma med mina mål i förra inlägget. Jag struntar i vad jag skrev förut så här kommer årets tre första!
Januaris mål var: Att äta frukost VARJE dag och att skaffa mig en PT. Båda målen är uppfyllda och jag fortsätter med dessa året ut!
Februaris mål var: Att äta mellanmål TRE gånger per dag och att gå på ett pass i veckan som inte är det där förutsägbara.
Mellanmålen funkar hyfsat - det blir minst två per dag och det får duga.
Passet jag satsat på är zumbashape på fredag eftermiddag. Japp, du läste rätt: ZUMBA!!! Underbara Louise på Hälsostudion i Skara säger att man måste ge dansen minst tre gånger.
Ha, tre räcker INTE för mig! Men hör och häpna i fredags kändes det helt okej! Jag fick till fotplaceringen riktigt bra, höfterna rörde på sig fast armarna är inte riktigt med ännu. Men det kommer säger Louise, och då är det så! Hon kan sin sak den bruden.
Jag glömde det viktigaste: det är GörSköj för man kommer som man är, gör vad man kan och stämningen är på topp! Kom med på fredag och testa!
Mars mål: Vattengympa och minska på gluten.
Ja, om du inte visste det så är det mitt favoritgym som även har vattengympan på Vilanbadet i Skara i år. Hälsostudion alltså! Det finns flera pass i veckan och jag brukar gå på onsdag kväll. Häng med!
Gluten är väl kanske inte farligt för oss men heller inte superdupernyttigt. Ungefär som socker. Jag drog ner på socker för längesen och nu testar jag att även minska på gluten. Tänker inte skriva ett större inlägg om det utan blir du intresserad kan du fråga mig om det när vi ses.

Handboll

Sista rubriken är kanske viktigast! 2016 kan bli året då det händer i handbollen i Skara.
Skaras Idrottsgala fick Skara HF pris som årets lag och finaste Wilma (målvakt i samma lag) blev årets junior. Jublet var öronbedövande (från mig ) och många, många fler.
I helgen är det ett måste att se handboll både lördag och söndag.
Lördag 19.00 är det Skara HF och söndag 16.00 är det Skara HK.

Det är vårfest, det är målfest, det är zumbafest, det är vattenfest och det är handbollsfest!
Det är i Skara det händer, den helt underbart lagom stora småstaden
/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2016-03-01, kl 20:17

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution