/// Baravara!

21 september / 2014

Baravara!

Nu var det länge sen jag skrev - ja, jag har dåligt samvete.
Inget speciellt har inträffat och jag har inget att skylla på...

Hälsocamp

Första helgen i september var jag på Ekolsunds SlottHälsocamp anordnad av Slejman och Jessica från gruppen Körbaraköörändainikaklet. Beskrivet med tre ord: Inspiration, Motivation och Mod!
Hade ingen aning om att jag kunde stå på tå i över 22 minuter eller att 4.37 skulle bli mitt nya personbästa i jägarvila Mer om det i nästa blogginlägg.

Boxutbildning med den bäste

Förra lördagen fick jag förmånen att vara med på en liten utbildning i grunderna i box. Hälsostudion anordnade denna för instruktörerna! Hela Sveriges Hero var utbildare! Jag kände mig rätt liten kan jag lova

Val

För en vecka sen var det val i Sverige och i Skara. Det var mitt första val då jag fanns med på röstsedeln i kommunen. Så vansinnigt roligt att valkampanja! Rösterna med personkryss räknas fortfarande och blir klara i veckan som kommer.

Spinning

Att jag har blivit spinninginstruktör är det väl ingen som kan ha missat! Jag har också startat upp företagsspinning en dag i veckan. Det är nybörjarspinning och attans vad duktiga dom är! Det är en fröjd att få följa deras utveckling och en förmån att få vara deras instruktör

Hinna med

Ibland får man lov att ta lite "time-out" från sociala medier och bara landa. Hur roligt det än har varit, och är, med camper, utbildningar, val och spinning så måste man hinna med sig själv. Det är lätt att bara rusa iväg - framför allt när det händer så mycket roligt!

Vänta in

Vi har förmånen att bo i en lagom stor småstad där det faktiskt är möjligt att landa i sig själv, att njuta av omgivningarna och att "baravara"! Vi är lyckliga - missa inte att känna den känslan, även då du rusar på och gör allt det där roliga
Målet är att jag ska blogga en gång i veckan och det målet kommer jag att nå, men först gör jag som Ernst: Jag sitter här och väntar in mig själv.

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-09-21, kl 20:03

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution