/// Jag bara måste!

30 oktober / 2015

Jag bara måste!

.
Igen

Jag har skrivit om dom förut – Chrevera – men jag bara måste göra det igen. Igår var jag på Restaurang Enjoy där Christine och Elvira spelade och sjöng. Man blir så stolt!
Självklart stolt över tjejerna som har sån utstrålning, sån scennärvaro och sådana röster men också stolt över Skara. Elvira och Christine är sprungna ur Music and Production – Skaras gymnasielinje som ger oss så mycket glädje och visar att ”det är möjligt”.
Får du chansen att lyssna till Chrevera? Missa inte tillfället! Det är en förmån

Skolan

Ja, Music and Production är en skola. Och det måste jag påminnas om varje gång elever uppträder. Senast nu var det mopfestivalen där nivån på underhållningen och elevernas framförande är så hög att ribban på mitt lyssnande många gånger sätts orimligt högt. Jag måste påminna mig om att det är en skola och att eleverna är under utbildning – både inom musik men också en utbildning för livet. Det visar Timoteij, Zekes, Noll Disciplin, Chrevera och många, många fler.
Katedralskolan (där MoP ingår) har öppet hus den 12 november – passa på och gör ett besök!

Snart är det

Ja, snart är det advent och då kan du lyssna till MoP i domkyrkan. Förra årets adventskonsert lämnade ingen oberörd och jag kan lugnt lova att årets blir minst lika bra.
2 december är konserten i Skara!

Ja, snart är det Fars Dag! Frågan är om det blir den där obligatoriska slipsen eller om en upplevelse blir gåvan för i år. Kanske en konsert eller kanske en handbollsmatch eller en middag – gemenskap är viktigare än saker! Glöm inte det

Ja, snart är det handboll igen! Inte mindre än tre hemmamatcher med Skara HF och fyra med Skara HK, är det kvar i år. Vi är lyckligt lottade i Skara, eller hur!?!
Skara HF spelar mot Tyresö den 7 november och då är det fritt inträde så kom i god tid – det kommer bli fullt och en helt underbar lila gemenskap. Och efter matchen i Borgen är det After Match på Jula!

Ja, snart är det just nu! Det är Alla Helgons Helg eller alla helgons dag som det mer korrekt heter. Det är den helgen då vi smyckar alla gravar lite extra och framförallt så tänder vi ljus på kyrkogårdar runt om i Sverige.
En stor eloge till personalen på Marie kyrkogård i Skara som tänder marschaller i den mängd så kyrkogården fullkomligt flödar av fladdrande ljus, överallt. Det är så otroligt vackert att det nästan gör ont.
Kapellet har öppet och det finns fika för den som vill landa en stund, inomhus. Missa inte denna helt magiska upplevelse


Jag Bara Måste

Ja, igen skriver jag det! Ja, igen ropar jag ut det! Igen och igen och igen så ingen missar det:
Det är i Skara det händer – den helt underbart lagom stora småstaden

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-10-30, kl 08:34

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution