/// DDD

24 februari / 2017
Taggar: Skara, 2017

DDD

Nu har hon väl ändå missat överskriften...

Tre de

I Skara har vi förmånen att kunna träna på många olika ställen. Det finns gym, friskvårdsanläggning, motionsspår och snart till och med ett utegym.
Alla har vi våra egna favoritställen såklart
Jag både tränar och är instruktör på mitt gym, Hälsostudion! Älskar min underbaraste PT och slutar aldrig att överraskas över alla deltagare på passen som ALLTID ger så mycket energi.
Vill du prova på spinning är du välkommen måndagar 18.30! Nybörjarspinning som vi döpt om till NuBörjarSpinning med en touch av Allsång. Ett härligt, glatt pass där endorfinerna sprutar, svetten lackar och all musik är två minuter. Perfekt att starta med om du är nyfiken på spinning!

Något annat nytt som jag hittat är 3D i Skara. Det är kvinnan bakom Ladies Place som nu också ger männen möjlighet att vara med i träningen. 3D i Skara är i gymnastiksalen på SLU och har (än så länge) två pass i veckan. Det första 11.00 på fredagar är ett lite lugnare pass, perfekt för daglediga och seniorer. Det andra passet är lite svettigare, på söndagar 18.15, fast alla kan såklart vara med för du tränar alltid på din egen nivå.
Perfekt att det inte är någon föranmälan utan att man kan droppa-in om andan faller på

3D

Vad är då detta 3D?
Mycket enkelt förklarat är det rörelser i 3 plan. Det är framåt/bakåt, sida/sida och rotation och man kan träna både på en speciell matta men också var du befinner dig just nu. Grunderna i rörelserna är enkla och kan sammanfattas med funktionell träning där målet är att stärka kroppen att orka utföra alla vardagliga rörelser vi ber den om, kontrollerat.
Du kan, på youtube, söka på 3D Funktion och se massor av filmer.

Med matta


och utan mattaTräning när den är som bäst

All träning som blir av är bra träning!
En klyscha absolut men inte desto mindre sann, eller hur?
Det gäller att få in en rutin och hålla fast vid den. Vardagsmotion blandat med lite träning är ungefär det som hinns med. Ibland, på semester till exempel, kan det bli mera och det är bara att tacka och ta emot. Och ibland blir inte ens den lilla träningen av - Livet kommer emellan!
Men det gör inget!
Bara du själv är bossen och fattar besluten, åt dig. Ingen offerkofta eller "bara det och det händer då ska jag..."
Lev efter devisen Aktiva Val och gör dina val genomtänkta och aktiva! För...
...All träning som blir av ÄR bra träning

/Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2017-02-24, kl 07:27

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution