/// Plötsligt händer det

24 januari / 2019
Taggar: Skara, 2019

Plötsligt händer det

2019
Hej nya året! Hej alla möjligheter! Heja ljuset framfart!

Vårsol

En dag som denna när solen orkar igenom dimman och molnen - ja, då känns allt lite lättare. Visst är det så? Och jag vet att ni som känner mig genast börjar ropa: Jessica! Du trivs inte i värmen! Och det stämmer. Jag älskar det friska, klara som finns i det kyliga. Och det är myggfritt
Men ljuset! Hallå! Ljuset! Det är precis vad vi behöver!

Hjärta

Lördagen den 19 januari var det ljust och soligt. Då var det krispigt kallt fast samtidigt så medmänskligt varmt. Det var den förmiddagen då vi hade förmånen att hjälpa Linnea (linneaskärleksturne) med hennes event: Det Levande Hjärtat. Och visst var vi levande! Vi kramades, skrattade, möttes, tjoade, överraskades, sjöng, dansade, vinkade och gjorde både vågen och raketen. Det var en upplevelse att bära med sig, länge och alltid!

Tillsammans

Vi gjorde hjärtat Tillsammans.
Per, Kurt, Linnea och alla vi andra: 75 personer och två hundar. Det Ni!

Jag kan förstå om du nu tänker tanken...jag missade detta eller jag hade velat vara med. Men hörru, ingen fara! Det är redan beslutat att ett nytt hjärta kommer att skapas i höst igen.
I skara såklart! Den helt underbart lagom stora småstaden

Fortsätt

Låt det nu inte stanna vid detta event utan fortsätt sprid hjärtan, leenden och gemenskap. Fortsätt peppa varandra! För vem vill inte bli peppad liksom. Alla har vi svackor, sämre dagar och tider då det mesta är becksvart. Då, just då, kanske den där kramen, det där leendet, den där handmassagen eller det där meddelande på sociala medier make all the difference in the world. Fortsätt!

Sprida

Vi kan alla göra något och ser du mig i Skara så titta bak i mitt hår, och le.
För vi kan alla göra något för att sprida hjärtan, leenden och gemenskap!

Kram
/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2019-01-24, kl 12:03

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution