/// Riktiga pengar är det!

Riktiga pengar är det!

Tänk dig att du får en peng. Tänk Ett Tusen Kronor! Självklart använder du pengarna, eller hur? Kanske köper du något fint, kanske går du på en behandling, kanske blir det en upplevelse för livet.

Friskvårdspengen, som så många av oss har på våra arbetsplatser, är en riktig peng. Det är ett värde som kan räknas i pengar, i kronor. Inte slänger du väl bort pengar? Eller struntar i att använda dom?

Lyckligt lottad!

Vart vill hon komma med detta svammel om pengar undrar du nu. Jo, jag vill komma till att vi bor i Skara, och vi är rejält lyckligt lottade här!
Söker du på massage, akupunktur, kiropraktor, ansiktsbehandling, medicinsk laser, vaxning, naglar, make-up, träning, bad (listan kan göras hur lång som helst) i Skara får du många, många träffar.
Så ofta pratas det om att ”det saknas det och det” eller ”ingenting finns” men jag håller inte med. Jag Håller Inte Med!
Det finns massor i vår helt underbart lagom stora småstad

Favoriterna!

Jag har mina favoriter (såklart), det har vi alla.
Ansiktsbehandlingarnas drottning är Camilla på Skolgatan – Camillas Hudvård. Man blir lugn och avslappnad och så, så omhändertagen och ompysslad.
Maria på Kroppsstugan har givit medicinsk laser ett ansikte. Och jag vet vad jag pratar om! Ryggskador är inte att leka med men hos Maria blir man varm och mjuk.
Att mitt gym är Hälsostudion har väl ingen missat vid det här laget Men visste ni att underbara Helena Davidsson driver Massagestudion i samma lokaler? Bara att boka hos brudarna bakom disken
En alldeles egen PT - vem vill inte ha det!?! I min privata blogg på engreb.se har jag skrivit om några som lyfter och peppar mig.
Åh, bada på Vilan - ett måste! Simma och basta och bubbla i poolen OCH vattengympan: inte att förglömma!

Nästan alla mina favoriter tar friskvårdspeng! I Skara! Fiffigt, eller hur!?!

Bästa utbudet!

Vän av ordning tänker nu: snyggt Jessica, bara nämna dina favoriter! Ja, det stämmer, vän av ordning. Mina favoriter kan jag gå i god för. Mina favoriter kan jag tipsa om för jag vet att dom är bra – bäst, annars vore dom inte favoriter!
Vän av ordning: Jag skriver i början om att vi är lyckligt lottade i Skara som har ett så stort utbud, eller hur?! Tipsa mig gärna! Vem vet...nästa inlägg handlar kanske om just DIN favorit!

2015 är året!

Med 65 dagar kvar till jul gäller det att boka tid NU! Ring redan idag och boka tid till just din favorit! Eller varför inte testa något nytt?
Viktigast är att friskvårdspengen – dina alldeles egna, verkliga Kronor – ska användas under 2015! Varför? För att Du, och jag, är värda det!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-10-20, kl 08:48

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution