/// Skara - valmöjligheternas stad!

Skara - valmöjligheternas stad!

Hallå! Fixa genast fler timmar på dygnet! 
Tänk att det händer så himla mycket roligt i vår underbara stad, Skara

Stiftet firar

Skara stift firar 1000 år med två mycket välfyllda dygn. Det finns något för alla och en bredd på firandet som får mig att fullkomligt tappa hakan! 
Det finns teater, föreläsningar, cirkus i domkyrkan och massor med musik! Det finns tre scener som det händer saker på från tidigt till sent. Biskopar, författare, singer-songwriter, föreläsare, artister, konstnärer, körer, poeter, debattörer, chefredaktörer och en och annan prins och prinsessa kommer att medverka i firandet. Programhäftet finns att hämta i Skaras butiker!

Bio Kontrast

Höstens filmer från Bio Kontrast har i dagarna presenterats. Lägg datumen: 4 sept, 18 sept samt 2 oktober på minnet. Då visas det film på biografen Grand. Höstfoldern finns att hämta på bland annat biblioteket!

Hälsostudion i Skara

Öppet hus med prova-på-pass är det på gymmet den 6 september! Och veckan efter kan du som medlem ta med en vän som tränar gratis! Sportringen kommer vara på plats med erbjudanden också, så passa på!

Val

Valarbetet pågår för fullt och partierna försöker överträffa varandra med allt åt alla. Lyssna kritiskt och fundera över hur du vill att nästkommande mandatperiod ska påverka dig och Gå och Rösta! Förtidsröstningen är igång på biblioteket i Skara.

Handboll

Skaras damer och herrar har smugit igång säsongen med diverse träningsmatcher. På damernas matcher var det härligt tryck och publiken (minst 300 personer) var lika laddade som spelarna! Det bådar gott inför höstens alla matcher!

HälsoCamp

Själv ska jag på HälsoCamp nästa helg! Fyra dygn med träning, träning och mer träning! På slottet där tv-programmet Biggest Loser spelades in! Jag är så himla tacksam, och taggad, för att Slejman och Jessica fixar ett tredje HälsoCamp! Kolla in deras hemsida här!

Spinning

Jag har också börjat som spinning-instruktör på mitt gym - Hälsostudion i Skara! Återigen är jag vansinnigt tacksam och också ödmjuk inför att människor tror på mig! Vill du spinna med mig är det klockan 7.00 samt 8.15 varje fredag morgon från 12 september!

Tiden är ur led

Jag vill ha fler timmar per dygn! Fixa fler timmar snälla någon! Och gör det nu för det är nu det händer - det är nu livet är här! Älta inte igår eller planera inte sönder imorgon utan NJUT av dagen du har just nu! Och missa inte heller att solen skiner!
Det är i Skara det händer och det är i Skara man vill vara, eller hur!?!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-08-29, kl 10:41

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution