/// Mål!

Mål!

Med förväntan i stegen går jag mot bilen. Jag färdas ner mot Skara. Det pirrar till lite extra i magen när jag svänger in och parkerar. Kliver ur bilen och tar ett djupt andetag. Till och med regnet håller andan och slutar att falla under min promenad till dörren. Jag träffar likasinnade och alla ler vi mot varandra och känner spänningen stiga. In genom dörren, förbi kiosken, in genom nästa dörr och där...

Dom är här!

...där är dom! Alla som stannat kvar! Alla som kommit nya! Och några nygamla! Alla är vi samlade under samma tak - med samma förväntan - med samma, nästan barnsliga, förtjusning:
Det Är Dags!

Gemenskap

Publiken är på plats! Damerna i kiosken är på plats redo att serva oss med mat och dryck! Alla som håller reda på allt som händer på plan är på plats! Domarna är på plats! Stämningen sitter i väggarna i Borgen och är självklart på plats! Allting är som det ska och...

Match

...domaren blåser igång Skara HF:s första match i ATEA Elit Games!
Jag var nervös att spelet inte skulle vara det samma, att tjejerna i laget skulle vara annorlunda nu när några slutat och nya kommit in. Och en ny tränare på det. Hur skulle det bli?
Men inte behövde jag vara orolig inte! Den lila dräkten satt som en smäck på både nya och mer erfarna spelare och Andreas Johansson både hördes och syntes vid kanten av planen. Precis som det ska vara!
Och spelarna i laget: Alla, och jag menar Alla, är Skara HF! Tillsammans är dom Laget med stort L, men trots det måste jag nämna några ur dagens match:
Alexandra Roos är stabil - har hon inga nerver den tösen! Elsa Helle totalt orädd - hon backade inte för nåt! Lovisa Henriksson, Louise Lilja och Maria Sundin kommer bli spännande att följa - en trio att räkna med. Wilma Andersson och Ellen Wallander i mål. Ja, men hallå! Vilket annat lag kan stolta med TVÅ så vansinnigt Bästa målvakter? Jag har skrivit om Ellen i tidigare blogg och Wilma visade i dagens första match att hon ÄR på rätt plats, i Skara HF!

Grabbar och tjejer

Vilken förmån vi har i Skara att faktiskt ha TVÅ kanonlag - Skara HF och Skara HK!
Och vann vi undrar du? Klart vi gjorde!

En sak är helt säker: Skara har sin givna plats i handbolls-Sverige!
Och säsongen har knappt börjat så vi har massor med spännande matcher att se fram emot. Vi ses väl i Borgen?

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-09-05, kl 18:26

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution