/// Handboll med mera

27 januari / 2017
Taggar: Skara, 2017

Handboll med mera

Dom kommer i flock. Det är fullt ös. Focus och engagemang på topp. Svettigt, röda handflator och hes röst. Publiken som ÄLSKAR handboll är det förstås jag menar

VM på TV

I soffan har vi skrattat, klappat, skrikigt och nästan fällt några tårar. Dom svenska grabbarna får med beröm godkänt. Jösses! VM:s yngsta lag och så, så bra (läs bäst)! Bådar gott för framtiden minsann. För en framtid finns det i handbollsSverige. Absolut! Läs artikel om SHE.

Skara HF

Apropå just SHE: damerna i A-laget spelar imorgon i Borgen. Slut upp och hejja fram dom. Förra hemmamatchen blev det vinst vilket förde upp Skara HF till kvalplats. Just du gör skillnad på läktaren. Vi är ju den där ”extra spelaren” och snittar galet högt med besökare i Skara.

U-laget spelar precis efter SHE-matchen imorgon. Passa på och stanna kvar och se dessa härliga brudar också. Dom vann igår och har med största säkerhet siktet inställt på vinst imorgon också.
Lila är färgen!

Skara HK

Grabbarna spelar nästa hemmamatch 5 februari. Och det kan jag lova: vilket ös det är i matcherna nu! Full fart med tacklingar, kontringar och framförallt MÅÅÅL! En fest varje match.
Gult och Rött är färgerna!

Idrottsgalan

25 februari är det dags igen: festen som firar idrottare. Premiär förra året och visst fanns det nerver och lite förstagångsmissar men just därför är det extra kul att gå i år igen. Och spännande att se, och höra, vilka som vinner priset för Årets Lag, Årets Junior, Årets Förening, Årets Prestation, Årets Eldsjäl, Årets Tränare/Ledare och Årets arrangemang. En jury beslutar om ovan priser medan vi får vara med att rösta om Årets Idrottare. Läs mer om vilka det är och hur du gör HÄR.

Det blir fest och glamour med 3-rätters middag och efter den och prisutdelningen fortsätter kvällen med dans till ingen mindre än DJ Clabbe. Helt klart värt även för en odansant människa som jag att stanna och njuta. Den mannen kan musik och han kan prata och presentera den också. Kommer bli en fröjd för örat (och ögat )!

Träna

Ibland, oftast till och med, känns det som jag gjort ett helt pass på gymmet efter matcher jag ser. Kanske är du som jag att du lever dig in i ögonblicken. Då passar det perfekt med en gratisvecka på just gymmet, eller hur!?!
Jag tror att fler ställen i stan kan ha liknande arrangemang men jag är helt säker på att mitt gym har det: Träna Gratis en valfri vecka i februari. Lyft vikter, tjöta med personalen och testa pass.
Ja, du läste rätt: testa på passen! Ett ypperligt tillfälle att dansa, boxas, stretcha, jobba med vikter i och ur maskiner, göra koreografi på bräda, utöva yoga och självklart min personliga favorit: prova spinning.

Bestäm dig här och nu! Gör slag i saken! Kom på handboll i Borgen och passa sen på att träna en vecka gratis på gym! Och visst ses vi 25 februari på Skara Idrottsgala

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2017-01-27, kl 19:59

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution