/// Känslor och sånt

19 januari / 2017
Taggar: Skara, 2017,

Känslor och sånt

Ibland blir det för mycket. För mycket känslor. För mycket nederbörd. För mycket att välja på.
Fast ibland är det bra!

Skara Bio Kontrast

Vårprogrammet är här!
Mycket att se och många torsdagar att boka upp sig på.
Det finns allt från animering till drama till komik och filmerna är från USA, Frankrike, Schweiz, Spanien och Japan. Det kommer att bli mycket känslor
Och du vet väl om att du får billigare biljetter på biograf Grand måndag-torsdag när du löser medlemskap i Bio Kontrast.

Översvämning

Mycket kan vi säga om vädret: det var bättre förr, kommer inte värmen snart, varför är det ingen snö, nu slaskar det igen osv. Men vi är lyckligt lottade om vi jämför med till exempel Thailand. Där har det regnat så översvämningarna både förstör mark och egendom och faktiskt kostar människor livet.
Ikväll var det cafespelning på Music and Production där dom samlade in pengar som, via swish, går direkt till hjälp i utsatta områden i Thailand. Att det verkligen, oavkortat, går till behövande kan vi vara säkra på för det finns en skarabo på plats. Kristian Wejshag planerar och utför hjälpinsatser i drabbade områden och säger till skaratidningen: "Allt som kommer in går oavkortat, utan undantag, till fler hjälpsändningar".

Pass på gymmet

Ett sätt att lätta på trycket från alla känslor som snurrar och stressen av all tid som fylls med aktiviteter är att smyga in på gymmet. Viktigast är inte vilket gym du väljer utan att just du hittar en plats där du kan umgås, träna, svettas och framför allt skratta och fylla på med positiv energi!
Varje måndag är jag instruktör på ett pass som ger mig så mycket glädje och lycka.
Det är nybörjarspinning som jag döpt om till: NuBörjarSpinning med en touch av Allsång.
Kom gärna en måndag och testa.

I veckan hade jag förmånen att vara med när en bland dom starkaste, modigaste människor jag vet följde med in på gymmet och påbörjade sin rehab. Det var så mycket glädje, stolthet och lycka i mötet mellan oss och vår PT.
En början och en framtid som skapas.

Känslor i kubik

Almanackan fylls på och visst är det trist när jag måste tacka nej till evenemang. Men samtidigt härligt att det finns så otroligt mycket att välja på!
Känslorna svallar när jag läser om Kristians Thailand. Men samtidigt underbart att veta att just mitt bidrag verkligen når fram och kommer till rätt användning.
Varje vecka står min PT där, med diverse maskiner, bosubollar och repstegar, med ögon i nacken Men samtidigt vet jag att det är min framtid jag skapar genom att bita ihop.

Känslor är bra! Känslor är levande!
Använd dom rätt

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2017-01-19, kl 18:30

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution