/// Det händer en sommartid

24 mars / 2017
Taggar: Skara, 2017

Det händer en sommartid

Natten mellan lördag och söndag är det så dags igen. Fram med klockan en timme. Fram med utemöblerna eller som jag brukar säga: fram med vattentunnorna

Shoppingfrukost

Visste du att Rosers har frukost på lördagar? Troligen varje morgon förståss men lördagar under namnet shoppingfrukost. Då kan du strunta i att plocka fram, duka, plocka bort och diska och istället plocka till dig din egen frukost från ett dignande frukostbord på hotellet. Jag hade ingen aning om detta och inte är jag mycket för att shoppa men...
...träna en lördagsmorgon och sen gå in och käka en rejäl frukost. Det passar mig perfekt och helt plötsligt fick jag så mycket mer tid över av lördagarna.

Aktiviteter och Mat

I Skara har vi många, många restauranger. Vi kan välja och vraka både när det kommer till lunch och middag, ute.
I Skara har vi många, många aktiviteter. Vi kan välja och vraka och vi kan till och med slå samman mat och aktivitet.

Restaurang Enjoy blir det tjejkväll, teater quiz, musikkväll och restaurangvecka. Och det bara i april månad. Vad ska vi välja? Allt, eller plocka det som passar kalendern!

Tjejkvällen är tillsammans med Klostergatans skor och vad är väl mer passande på våren!?! Nya dojjor är underbart fräscht!
Teater quizen är tillsammans med Charlies Teater. Så underbart populärt att första kvällen blev fullbokad direkt och dom valde att köra en kväll till. Tur för mig för då ska jag gå
Musikkvällen är tillsammans med Chrevera och det kan jag säga: om du tvekar på om kalendern klarar en kväll till ute. Missa för allt i världen inte detta uppträde! Jag var där förra gången och jag bokade nog bord först denna gång. Det säger väl en del!?!
Eller förrästen, lyssna själva:Imorgon är det våffeldagen också. Jag vet helt ärligt inte om det behövs en extra dag för det men visst är det mysigt att samlas kring bordet och mumsa. Familjen, hemgjorda sylter och hjortronsylt förståss (lite norrlandsgener där ) och grädde. Sen blir det lite matkoma en stund men då finns ju trädgårdsmöblerna framme (sommartiden runt hörnet) och jag kan njuta med nosen mot himlen.
Fast bara en liten stund!

Skitviktig match

Just det, bara sitta hemma i solen en liten stund för klockan 15.00 är det den allra sista hemmamatchen för Skara HF denna säsong. Albertsson skriver om en skitviktig match i skaratidningen och det stämmer. Spännande blir det och VIKTIGT är det att ALLA är med och bär fram våra lila tjejer genom att klappa, ropa och bygga upp gemenskapen i Borgen.

Familje Quiz

Klockan 14.00 på lördag har Charlies Teater familje quiz på västergötlands museum. Samla familjen och gör nåt skoj. För skoj det blir det alltid med Charlies.

Valfrihet

Man hinner inte allt men det är underbart att få välja.
Mer valfrihet åt folket!
Vad blir ditt val: tjejkväll, teater quiz, musikkväll, våfflor, shoppingfrukost, familje quiz, handboll
Listan är jättelång! Aktiviteter i Skara finns det gott om! Underbart!

Och du: jag har ju inte nämnt storbandet ännu.
Wermland Big Band med Andreas Jonsson och Rigmor Gustafsson på Rosers.
Biljetter finns på turistbyrån. Jag har redan köpt

Som sagt: vi hinner inte allt men det är underbart att få välja

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2017-03-24, kl 15:04

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution