/// Tanka Energi!

30 april / 2015

Tanka Energi!

Vad ger just dig energi? När känner du dig levande och full av energi?
Fundera på det! Aktivt!!!

Min energi

När jag berättar om mig och om vad jag får energi ifrån brukar listan vara: människor, musik, bilder, tänkvärda ord, spinning och promenader.
Igår hade jag förmånen att få föreläsa om min personliga resa inför en grupp underbara människor! Den energin ni gav fanns kvar idag när jag vaknade och jag har bubblat över flera gånger när jag berättat om min upplevelse från igår! Så himla underbart!!!
Så från nästa tillfälle kommer listan med mina energier att utökas med: att föreläsa! Tack för att ni gav mig den insikten där på Vilans vårdcentral i Skara!

Nuet

Att stanna upp i nuet och hitta energier och känslor är en konst. En konst vi borde öva upp mera. Idag for jag runt mellan möten, handling, gym och ännu mera ärendet. Kom på mig själv med att stressa - gå fort, till och med gå uppför rulltrappan istället för att åka med. (inte för att få rörelsen utan för att stressa - fort, fort, fort)
Men sen kom jag till en affär och där på parkeringen står en helt underbar bil! Inte en ny, modern utan en från svunna tider. Jag stannade upp, fotograferade och njöt utav stunden.
En mycket trevlig herre stannade också till och vi började prata om bilen, om tider som varit och han berättade om sin PV (min favoritbil - alla kategorier) som han hade på 60-talet. Vilket möte det blev! Jag fylldes med så mycket positiv energi - jag kände mig verkligen levande! Tack du okände herre som gav mig av din tid!

Maj månad

Idag är det Valborgsmässoafton och imorgon när vi vaknar är det redan maj månad. Låt nu inte detta stressa oss! Återkom till frågorna som jag ställde i början:
Vad ger just dig energi? När känner du dig levande och full av energi?
Hitta tillfällen i vardagen då du kan tanka positiv energi och sök aktivt upp just dom tillfällen då du känner dig levande och full av energi!
Vi behöver påminna oss själva! Vi behöver få hjälp med att påminna oss!
Lev i Nuet - Tanka Energi!
Nu har jag påmint dig - vem påminner du?

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-04-30, kl 10:56

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution