/// Jag är tillbaka!

26 januari / 2016
Taggar: 2016, Skara

Jag är tillbaka!

Jag hoppas att ni saknat mig! Jag har saknat er!
Så mycket har hänt! Både roliga saker! Jätteroliga nyheter! Tråkiga saker. Ledsamma meddelanden. Livet kallas det som händer och det gäller att inte titta för mycket bakåt men inte heller för mycket framåt. Erfarenheter och mål är bra men...
...missa inte Livet – det händer här och nu!

Nyårslöften

Varje år lovar vi stort och brett och högt. Jag har lovat att inget lova men: varje månad har jag ett mål. Eller rättare sagt två mål. Rörelse och må bra heter dom. 3 februari berättar jag om januari. Varför inte berätta nu, tänker du!?! Njae, jag vill att målen ska vara levande hela månaden och berättar jag om dem känns det som om de redan är klara. Så funkar jag

Nyheter

Du har väl inte missat? Skaratidningen har blivit med på sociala medier. Underbara Lisa Bring ger oss nyheter på facebook. Och inte vilka som helst utan med nuvärde. Vad som händer i vår fina stad, Skara. Tack Lisa! Du gör det både intressant och skoj med nyheter.
Sport är också nyheter. Mannen att följa heter Stefan Albertsson. Twitter, facebook och instagram – han finns överallt! Och det är perfekt när vi inte kan se matcher live: Stefan twittrar så spänningen fullkomligt spritter ut ur telefonen/paddan.

Idrottsgalan

Skaras allra första idrottsgala händer 2016! Jag kommer troligen att skriva spaltmeter i ämnet och medan du väntar finns info här och här.

Skara HF/Skara HK

Både damer och herrar, i Skara! Vi är så otroligt lyckligt lottade, eller hur!?! Har du inte upptäckt handboll ännu? Bege dig ner till Borgen (idrottshallen) på lördag klockan två. Jag lovar att du inte kommer ångra dig. Kanske träffar du på Bert i vimlet.

Eagles

Jag skulle sett dom i Sundsvall men då kom en student emellan. Nu kommer jag aldrig att få se dom live. Glenn Frey dog 18 januari bara 67 år gammal. Men Jessica, säger du nu. Det är ju bara ett band och deras skivor och musik finns ju kvar. Jo, jag vet men jag hade velat sett dom. Jag ville verkligen det! Det är sorgligt – jag har sorg

Nyårslöften

Tillbaka till mina löften till mig själv: tolv stycken, en för varje månad 2016. Oavsett vad som händer under året – roligt som sorgligt – finns löftena där. Precis som nyheterna. Precis som sporten. Det kommer bli ett bra år, det känner jag på mig! Känn det du också!

Starten

Den tredje januari skrev jag:
Inte den första och inte en måndag utan nu köör jag! Min bästa tid är NU! Och med mig har jag MW Träning & Hälsa, Hälsostudion, Kroppsform och bästa AktivaVal-gänget!
Det är viktigt att bestämma sig, viktigt att ta hjälp, viktigt att våga, viktigt att dela med sig, viktigt att njuta och viktigt att LEVA.
Gör det du också – hela 2016

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2016-01-26, kl 19:52

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution