/// Just den månaden

Just den månaden

Varje år är det likadant! Varje år drabbas vi alla, fast på olika sätt!

Vabruari

Är det inte fantastiskt? Alla små bakterier, virus och bacilusker som anfaller från alla håll - och ändå blir vi inte mer sjuka! Fast en barnfamilj skulle kanske inte uttrycka sig så. Mera: vi är sjuka hela tiden, sjukdomarna avlöser varandra hela tiden.

Få göra mer

Alla blir mer eller mindre involverade i sjukstugorna. Antingen är barnen sjuka eller så är vi själva drabbade eller så är det vi som är kvar på jobbet. Där, på jobben, får vi friska mer att göra! Inte så att vi är irriterade över att kollegorna (eller deras barn) är sjuka. Hellre stanna hemma än smitta ner flera. Men mer att göra blir det!

En stilla undran

Nu sitter du och funderar på varför jag i hela fridens namn skriver om sjukdomar och det mest uppenbara som finns denna månad - frånvaron av kollegorna! Jo, det ska jag berätta:

I all stress och jäkt över sjuka barn och kollegor kan det behövas ett rejält break. Någon form av verklighetsflykt där man kan "baravara" och hitta energi och stressa ner! Jag har platsen!

Film i flertal

På biografen Grand kan du imorgon kväll 19.00 fly vardagen och slappna av i biomörkret. Ta tillfället och stressa ner och njut av en film som både innehåller melankoli, humor och satir - Birdman!
Det är Skara Bio Kontrast som visar film igen. Denna är film nummer tre, av sex stycken och alla visas nu under våren. Passa på och teckna medlemskap när du går på bio och du går då billigare månd-torsd på alla filmer samt betalar en pytteliten summa för torsdagsvisningarna. Mer info och värdefulla länkar här.

Stressa ner, landa i en omfamnande skön biosoffa och "baravar"

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-02-18, kl 21:18

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution