/// Vågar jag - vågar du!

Vågar jag - vågar du!

Skrämmande! Spännande! Ett boxpass inför publik - vad har jag gett mig in på?

Det är i Skara det händer

En mycket vis, duktig och extremt trevlig kvinna vid namn Charlotte har som ett av sina talesätt: Det är i Skara det händer, och veckans lördag är minsann personifierad just detta!
Det är cykeltävlingar och boxpass och zumbadans och löpning och artister och kampanjande och fotomaraton och handlarna har erbjudanden, ja listan kan göras hur lång som helst! Och då har jag inte ens nämnt gatumusikanterna från mop, ansiktsmålning för barnen och allas vår Clabbe från scenen! Det här får vi inte missa, Skarabor

Skara Stadsfest

Evenemanget går under namnet Skara Stadsfest och anordnas av bland annat MusicCenter.
En nygammal tradition som jag hoppas är här för att stanna! Och vi måste visa att vi uppskattar att det anordnas evenemang och det gör vi bäst genom att gå man ur huse och aktivera oss i vår härliga försommarprydda Skara stad!

Box och Zumba

Hälsostudion är också med och dom arrangerar två pass vid Djäknescenen - ett boxpass och ett zumbapass. Och det är på boxen jag ska vara med. Att boxas inför publik
När jag bokade mig på passet kändes det helt okej men nu när det börjar närma sig undrar jag hur jag tänkte...
Men, men under ledning av bästa Boman känner man sig trygg och lite får man ju bjuda på, eller hur!?! Att vara med på härliga Louise zumbapass, och skaka på höfterna, där går dock gränsen för vad fröken Bergne kan tänkas vara med om. Det är skillnad på att bjuda på och att skämma ut sig. Även om gränsen kanske kan vara hårfin ibland.

Stenaloppet och TidningsLöpet

Jag har också fått frågan om att vara med och springa i Stenaloppet men känner inte att jag är riktigt där ännu. Jag beundrar alla som kan springa inför publik! Jag själv klarar ju knappt av att jogga runt för mig själv i skogen och ska nog inte ge mig ut i någon tävling riktigt ännu. En stor eloge till mina vänner från Hälsostudion (som har två lag med) och till alla i Mskara som också har ett lag. Heja er!!!

Vågar jag så vågar du

Imorgon klockan halv tio är boxpasset och vet du? Alla får vara med! Det är bara att boka sig. Så varför inte komma förbi och göra slag i saken. Antingen box eller zumba - det är bara att välja!
Jag hoppas att vi ses framför Djäknescenen och om du nu inte vill eller vågar vara med lova mig att du ändå tittar förbi och peppar oss som är modiga (galna?) nog att boxas och dansa inför publik! Vi ses

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-05-16, kl 21:10

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution