/// Jag gjorde det igen!

9 mars / 2014

Jag gjorde det igen!

Scenariet var: Bjuden på bröllop och självklart inget att ta på sig. Eftersom shopping inte är något jag ägnar mig åt med glädje så hade det inte inhandlats något plagg när det återstod en vecka. Iväg till närliggande kommuner och in i affär efter affär – hittade ingenting! Vad göra?


Leva som man lär

Nu är det så att jag förespråkar att vi ska handla allt vad vi kan i vår egen mysiga stad för här finns det ett stort utbud bara vi lyfter blicken och ger oss ut. Jag har till exempel inhandlat de flesta julklapparna, senaste fem åren, i affärerna i Skara.
Sagt och gjort – med två dagar kvar till eventet ger jag mig ut på turne bland Skaras affärer som kan tänkas ha kläder för tjejer/damer/kvinnor. Himlar vad klänningar jag hittade!
Det hela mynnade ut i att dagen innan bröllopet fick min man följa med som smakråd. Inte svårt alls att prova tre väl valda klänningar och sen köpa en utav dessa.
Tack till urgullig expedit som propsade på att storleken visst kunde passa när jag velade och vacklade


Man behöver påminnas

Är det inte konstigt att man måste påminna sig om att se det som finns närmast? Att inte gå över ån efter vatten, om man så säger
Man behöver inte åka till närliggande städer utan det är fullt möjligt att hitta det man söker i vår alldeles lagom stora småstad. Och som en extra bonus behöver vi inte heller åka runt med bil utan allting finns inom gångavstånd i kärnan av Skara!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-03-09, kl 19:17

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2023. Producerad av: Websolution