/// Riktig eller inte?

13 november / 2015

Riktig eller inte?

 
Har fått frågan om jag är en "riktig" recensent.
I svaret måste vi först bena ut vad som är riktigt och inte. 
Jag har ingen utbildning, är inte en "förståsigpåare" och jag sitter inte heller med block och penna och antecknar under filmerna. Så nej jag är ingen riktig recensent.

Däremot är jag en filmälskande kvinna som älskar ord och som njuter av varje minut på bio. Ibland ser jag en film och går all-in i filmningen och/eller musiken och då får jag se den igen för att njuta mer av handlingen och rollprestationerna en andra gång. Kanske mer ett kännetecken för en film nörd än en recensent.
Enligt Helena Bergström, som jag hade förmånen att både träffa och lyssna till igår, tar inte proffstyckarna in filmen som den vanliga publiken. Hon menar att det är mera intressant hur filmerna går ute i landet. Eller ute på landet, som i Skara, där jag sitter och tycker. 
Så ja, då är jag en riktig recensent.

Fast till syvene sist är det inte viktigt om jag är riktig eller inte, eller hur? Jag skriver mina upplevelser och vad jag, personligen, tycker. Och du är jättevälkommen att hänga med mig under veckan både här i bloggen och på biograf Grand i Skara! 
Dag två! Nu åker vi!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-11-13, kl 13:26

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution