/// Mellan Hägg och Syren

17 maj / 2018
Taggar: 2018, Skara

Mellan Hägg och Syren

Enligt historien utan bestämt ursprung hängde skomakaren upp en skylt på dörren med texten: Stängt mellan hägg och syren.
Vilken lycka att ha möjligheten att njuta lite så där extra en bestämd period.
Så underbart! Så närvarande! Så HÄRvarande!

Tiden mellan häggens och syrenens blomning är kort. Alldeles för kort!
Tur är väl då att vi bor i just Skara där trädens dofter och underbara blommor finns runt varje hörn. Du kan promenera i stan, cykla några kilometer utanför eller färdas mil med bil – överallt blommar det och vi får njuta.

Njuta kan vi också göra av alla evenemang som finns i vår underbara stad.
Missade du mitt inlägg om just VAR du kan hitta alla evenemang?
Ingen fara: klicka här

Jag var nyss på ett alldeles speciellt uppträde. Det var Olinsgymnasiets fyraårselever som hade vernissage och konsert. Här kan vi snacka om att njuta! WOW! Vilken underbar energi och vad mycket jag lär mig vid varje möte. Tack

Häggen blommade över på mindre än två dygn och snart är syrenen ett väldoftande minne. Visst vore det härligt att hänga upp skylten, som skomakaren kanske gjorde, men ännu härligare måste det vara att fortsätta att njuta. Att inte bara avsätta visst tid för att tillåta oss att hitta det som är vackert och det som doftar.
Nej, från och med nu bestämmer vi att njuta lite, eller lagom mycket eller kanske till och med kolossalt mest, varje dag. Vi behöver inte veta innan när eller var utan det enda som krävs är att vi är närvarande i nuet!

Mellan Hägg och Syren och mellan Syren och Hägg...
...var HÄRvarande

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2018-05-17, kl 20:45

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution