/// Apropå regn!

Apropå regn!

Idag har det varit nederbörd ute och det får mig att tänka på sommaren. Vatten från ovan och vatten i havet och vatten i poolen! Poolen får mig att tänka på Skara och badhuset, och badhuset för tankarna till...

Vilan

I Skara har vi ett härligt rekreationsområde som jag skrivit om i ett tidigare blogg-inlägg! Förra sommaren inhandlade jag och yngsta dottern var sitt sommarkort och gissa om vi fick valuta för pengarna. För 400 kr (vuxen) och 200 kr (barn) får du bada obegränsat under tre hela månader. Tre månader = hela sommaren!!!

Oavsett väder

Det spelar absolut ingen som helst roll vilket väder det är för badet har öppet både inne och utomhus. Och vet du vad? Öppet inomhus betyder att bubbelpool, massagestrålar, ångbastu och vanlig bastu också finns tillgängliga - hela sommaren!
Jag tycker inte om att sola offentligt, inte heller att spela boll eller boule, utan nöjer mig med att simma. Ja, simma och basta och stå i massagestrålarna och sitta i bubbelpool och simma lite till

Träning

Simma är den bästa av träning! Hela kroppen aktiveras och man blir full av endorfiner - kroppens egna gladhormon. Inte behöver man tänka på väder och inte heller på om vattnet är kallt eller om det är blåsigt ute, det är bara att simma på. Och gör du som jag och dottern och simmar tidigt på fm har du alla möjligheter att få en helt egen bana att simma på. Inget skvalp i ögonen och inga stänk eller vågor utan endast det underbara vattnet som klyvs av dina simtag!

Sommaren 2014

I år kör vi en repris och har inhandlat var sitt sommarkort och som vi längtar! Längtar efter sommar och sol, efter semester och ledighet och också efter juni, juli, augusti - tiden som sommarkortet på Vilanbadet gäller!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-05-24, kl 20:24

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution