/// Positivitet

18 juni / 2014

Positivitet

I skolavslutnings- och studenttider funderar jag på varför avslut, uppbrott och förändring är så negativt laddade ord. 
Visst är det ledsamt när något tar slut och visst är det skrämmande när något ska till att ändras men en förändring blir ju bara så bra som man gör den till! 
Att se alla Skaras fina barn och ungdomar sätta avtryck i vår historia och vandra ut till sitt sommarlov det ger positiva signaler och till hösten finns det ett ny tid som ska fyllas med nya upplevelser - det är väl positivt!?!

Signaler

Signaler är något vi alla ger och tar emot i ett ständigt flöde och positiva signaler är ju såklart bäst! I veckan kunde man läsa i Skaratidningen om hur vi Skarabor upplever vår stad. Att vi älskar Skara och dess gröna ytor och närheten till allt vi behöver råder det ingen tvekan om. Men hur bra är vi på att kommunicera ut det? Hur bra ambassadörer är vi för vår stad?
I sociala medier dyker det med ojämna mellanrum upp utmaningar där man ska fota sin vardag eller skriva tre positiva tankar. Vi borde anamma detta och översätta tanken till vår fina, lagomstora småstad!
Om alla säger en bra sak om Skara till någon annan varje dag skulle flödet av positiv energi öka markant, eller hur!?!

Jag börjar:
Min positiva sak med Skara idag är alla underbara människor! Familjen och alla vänner och bekanta och alla som jag inte känner men som det blir inspirerande möten med där man minst anar det! Och alla leenden jag får tillbaka när jag ler mot människor jag möter!

Sammanfattningsvis!
Var en positiv ambassadör för Skara för en plats blir aldrig bättre än människorna som bor där!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2014-06-18, kl 06:22

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution