/// Många Härliga Dagar!

Många Härliga Dagar!

Ja, så är det! Många härliga dagar har vi framför oss! Det gäller att hänga med i svängarna och hålla koll på tiden

Skara Bio Kontrast

Torsdagsvisningarna är redan över för i höst men till våren kommer det nya spännande filmer. Redan i kväll börjar diskussionerna om vilka filmer som ska visas 2016. Härligt!
Du vet väl om att du som medlem i Skara Bio Kontrast har du rabatt på biljettpriset måndag till torsdag på biografen Grands ordinarie visningar. Att bli medlem kostar endast 100 kronor så det är snabbt intjänade slantar, eller hur!
Självklart är det halva priset på biljetterna till torsdagsvisningarna (bio kontrast) också! Här är målet att bredda utbudet av kvalitetsfilm och ofta visas filmer som inte finns med i det ordinarie bio utbudet.

Skara Filmfestival

2001 var året som filmfestivalen i Skara föddes. Vad som från början var tänkt som en rolig ide växer sig nu större för vart år. Det visas film som passar alla. Så gott som varenda genrer finns med och det är upp till sju filmer per dag under veckan. I år är festivalen 12-18 november och det är en riktigt bra tid, tycker jag. Det börjar bli mörkt ute tidigt så att gå in i tältet och uppleva stämningen med musik, fika och bubblande prat passar ypperligt.
Biljetterna är släppta till nästan alla filmer och i år har jag bokat in mig på 19 stycken! Ja, du läste rätt! Det här ÄR händelsen på året! Jag ÄLSKAR film på bio!
Vad sägs om Casablanca, Jag är Ingrid, Jordens Salt, Sicario, Efterskalv och, icke att förglömma, invigningsfilmen En Underbar Jävla Jul! Och det var bara ett liitet axplock – finns så mycket mer! Och som grädde på moset kommer Helena Bergström och inviger festivalen
Vill du hänga med mig finns jag här på bloggen hela festivalen och vill du tävla om biljetter gör du det här!

Vintertid, Sommartid, Normaltid

I helgen är det återigen dags att flytta tillbaka tiden på klockan. Ja, det vet vi väl vid det här laget. Vad jag inte visste var att vintertid inte är rätt ord för händelsen – i alla fall inte om man läser på wikipedia. Normaltid är begreppet när länder har en fastslagen standardiserad tid. Sommartid däremot är rätt ord. Sommartid börjar på våren och sommartid slutar nu på hösten. Under vintern har vi inte sommartid, och inte heller vintertid. Är det luddigt? Ja, jag håller med! Men flytta tillbaka visaren en timme ska vi i alla fall göra, eller hur?

Skara HF

På lördag är det dags igen.
Det duggar tätt med matcher och det gillas skarpt! Brudarna i Skara HF spelar i Borgen och denna gång mot Boden. Det kommer bli en tuff match. En spännande match. Du kommer väl?

Redan nu kan du också boka in kronmatchen 7 november, också med Skara HF, denna gång mot Tyresö. Gratis inträde för oss besökare och sponsorerna betalar utifrån hur många som kommer. Vi fyller väl Borgen, eller hur!?!

Enjoy Yourself

Den 29 oktober kommer Chrevera till Restaurang Enjoy i Skara. Gissa om jag kommer att vara där? Okej, du behöver inte gissa självklart har jag bokat bord den kvällen! Christine och Elvira är två ”gamla” elever från MoP och jag ser verkligen fram emot att få höra dom sjunga, igen. Så glad att dom lämnar huvudstaden för en kväll i Skara!

Så nu tillåter vi oss att njuta, att heja, att mysa och att fånga dagen.Och många härliga dagar har vi framför oss i Skara – den helt underbart lagom stora småstaden

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-10-22, kl 11:11

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution