/// In i mörkret!

11 januari / 2015

In i mörkret!

Fördelen med att våren och sommaren inte kommer direkt efter nyåret är att det fortfarande är helt och fullt tillåtet att "kura skymning" - att tillåta sig "bara vara"-tid! Tids nog kommer alla måsten med gräsklippning, trädgård och beach 2015
Men än så länge kan vi vara kvar inneslutna i mörkret och bara mysa!

Biograf Grand

Att gå in i mörkret har jag skrivit om tidigare och jag gör det igen: passa på och gå på bio medans tiden finns! Du vet väl om att bion i Skara visar filmer SJU dagar i veckan, ofta mer än en film per kväll Och dom finns på facebook där informationen är riklig om vilka filmer som visas!
Jag älskar att gå på bio och se filmer som berör på ett eller annat sätt. I dagarna skriver var och varannan tidning långa listor om vilka filmer som har premiär under 2015 - det är bara för oss att planera in!

Skara Bio Kontrast

Du är väl medlem i Skara Bio Kontrast? Om inte: skicka genast ett mail till skara.bio.kontrast@gmail.com och sätt in en hundralapp på bankgiro 5345-8386 (glöm inte att skriva vem betalningen avser) och vips så går du billigare på bio måndag till torsdag på filmer som visas i Skara! Är det inte suveränt bäst? Du betalar bara 80kr (100kr för 3D-film) för ordinarie filmer!
Under våren har Skara Bio Kontrast visningar av film 6 torsdagar - första är redan 22 januari. Då kostar besöket inte mer än 40kr för medlemmar. 40kr, det är inte ens en tidning och här får du både upplevelse och gemenskap
Foldern med presentation av filmerna hittar du här och vill du ha en alldeles egen att bläddra i finns den att hämta på biblioteket, Hälsostudion och i affärer, från början av vecka tre!

In i mörkret

Passa på och njut medans mörkret fortfarande är tätt och våren lite avlägsen.
Låt dig förfäras, förföras och framför allt beröras! Fäll en tår och le en smula! Med andra ord: Gå och se en film! Gå på bio!

/ Jessica

Skribent: Jessica Bergne
Inlägget skrevs 2015-01-11, kl 09:59

Våra regler för kommentarer

Copyright - 2024. Producerad av: Websolution